Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

BEACH TENNIS:Το θέαμα ξεκινάει!


Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, το Beach Tennis Tournament επιστρέφει και φέτος το διήμερο 6-7 Αυγούστου στο «Casa Playa», στο Βασιλικό.
Οι διοργανώτριες Bαρβάρα Παλαιοθοδώρου, Δήμητρα Παλαιοθοδώρου και Διονυσία Πυριόχου βλέποντας την επιτυχία που είχε το τουρνουά το περασμένο καλοκαίρι θέλησαν και πάλι να το κάνουν πραγματικότητα.
Όπως και την προηγούμενη φορά το Beach Tennis έχει τρεις κατηγορίες (διπλά ανδρών, διπλά γυναικών και διπλά μεικτά, όπου κάθε δίδυμο είναι ένας άντρας και μια γυναίκα).
Το τένις στην άμμο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν ένα πολύ διαφορετικό σπορ και να διασκεδάσουν.
Για τη διοργάνωση μίλησε στο zantesport η
Διονυσία Πυριόχου:

"Μια πρωτοβουλία εμού και των συνεργατών μου Βαρβάρας κ Δήμητρας  Παλαιοθοδώρου προ τριετίας να ξεκινήσει η γνωριμία της τοπικής κοινότητας με το αναπτυσσόμενο άθλημα beach tennis  που διεθνώς έχει γίνει trend ανα τον κόσμο, έχει σήμερα σαν αποτέλεσμα την επιτυχή απήχηση και την καθιέρωση σαν ένα πολυαναμενόμενο γεγονός στο νησί!
Το τουρνουά φιλοξενείται από το Barres Tennis Club και πραγματοποιήται στην πιο δημοφιλή και μεγαλύτερη σε έκταση παραλία του νησιού στην περιοχή του Βασιλικού στο "Casa Playa".
Οι κατηγορίες που μπορούν να λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες είναι οι εξής : 1) διπλά ανδρών 2) διπλά γυναικών 3) διπλά μεικτά 4)οικογενειακό (family) διπλά , παιδί ηλικίας απο 8-15 ετών !!!Το τουρνουά beach tennis θα ξεκινήσει 14:00 το μεσημέρι σε ένα διαμορφωμένο χώρο τριών γηπέδων φέτος".



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου