Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σήκωσε... μανίκια ο Κατσουράνης!

Έπιασε δουλειά ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής με προτεραιότητα το γηπεδικό. Κλείνει ντόπιους παίκτες και όχι μόνο η πατρινή ομάδα.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη και τον Δημήτρη Θανόπουλο. Οι δύο πλευρές έθεσαν τις απόψεις τους για το γήπεδο της Θύελλας Πατρών με τον τεχνικό διευθυντή της «κοκκινόμαυρης» ομάδας να βλέπει θετικά την περίπτωση του «Φ. Αραβαντινός». Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή «ψάχνει» γήπεδο εντός της πόλης έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Τα μεταγραφικά της Παναχαϊκής
Την πρώτη της μεταγραφή, πραγματοποίησε την Τετάρτη η Παναχαϊκή, καθώς απέκτησε από τον Κισσαμικό τον 21χρονο Πατρινό Δημήτρη Πολυχρόνη, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του «Κώστα Δαβουρλή». Ο ποδοσφαιριστής, είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο των Χανίων, ωστόσο τους άφησε στα «κρύα του λουτρού» και έρχεται στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Παναχαϊκής έχει ρίξει… τα «δίχτυα» της και εκτός του Νομού Αχαΐας. Ετσι το ενδιαφέρον της το έχει στρέψει και στον νεαρό αμυντικό της Χαλκίδας Κώστα Τσούπρο. Ο υψηλόσωμος στοπερ έχει ξανά περάσει από τη Παναχαϊκή την περίοδο του Δημήτρη Σπανού ενώ προέρχεται από την ομάδα της ΑΕΚ.
Σε αναμονή βρίσκεται ο νεαρός αλλά με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Σούλης. Τον 23χρονος αμυντικό τον έχει πλησιάσει η ομάδα της Παναχαϊκής και αναμένει και αυτός με την σειρά του τις εξελίξεις. Ο Σούλης έχει περάσει από τον Παναιγιάλειο και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Μανωλάδας
Επιπλέον, κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Κώστα Κωνσταντινίδη που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο «Κόκος» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο πατραϊκό κοινό καθότι έχει τιμήσει δεόντως την κοκκινομαυρη φανέλα κατά περιόδους και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τέλος, κοντά στην επιστροφή του στην Παναχαϊκή βρίσκεται και ο Νίκος Λουμπαρδέας, που αναμένεται να φορέσει ξανά τα κοκκινομαυρα μέρα από περίπου 4 χρόνια.


Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου