Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Έγινε η παραχώρηση των 10 στρεμμάτων στον Α.Ο. Κατασταρίου (photos)

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, στην ιερά μονή του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (στο ΚαταστάρΙ) πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του παραχωρητηρίου 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Κατασταρίου, από την ιερά μονή στο Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ομάδας (Α.Ο. Κατασταρίου) για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το παραχωρητήριο υπέγραψαν ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Λαυριώτης και ο Πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ποταμίτης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωδώνης, κ.κ. Χρυσόστομου.
Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος στάθηκε στο έργο που επιτελεί η εκκλησία στο κοινωνικό σύνολο, με την παραχώρηση εκτάσεων για την κατασκευή σχολείων, νοσοκομείων αλλά και αθλητικών εγκαταστάσεων. Τόνισε ότι σκοπός είναι με την κίνηση αυτή να δοθεί η δυνατότητα στους νέους της ευρύτερης περιοχής του Κατασταρίου  να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό. Κι αφού ευχήθηκε καλή πρόοδο και αποτελεσματικότητα, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο, κ. Ποταμίτη.
Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Κατασταρίου δήλωσε ότι είναι σημαντική ημέρα για την ομάδα, αλλά και την περιοχή του Κατασταρίου. Τόνισε ότι ο σκοπός της κατασκευής του αθλητικού κέντρου δεν θα είναι μόνο αθλητικός, αλλά και πολιτιστικός. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους δύο Μητροπολίτες και τον Ηγούμενο και δεσμεύτηκε για άμεση αποπεράτωση του έργου.
Στη συνέχεια ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών πάπυρων από τον Πρόεδρο του Κατασταρίου στον Μητροπολίτη Δωδώνης και στον Ηγούμενο της μονής και φυσικά οι υπογραφές στο παραχωρητήριο.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου