Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Ο προπονητής των επιτυχιών, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος μιλάει στο zantesport

Μόνο χρήσιμη και ενδιαφέρουσα είναι η κουβέντα με τον άνθρωπο που για 24 συναπτά έτη στη Ζάκυνθο τη διαφημίζει με τις επιτυχίες που έχει ο σύλλογός του, «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ». Ο λόγος για τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, τον οποίο φιλοξενούμαι σήμερα στο zantesport.


Ο «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ξεκινάει μία ακόμα αγωνιστική περίοδο με πολλές φιλοδοξίες και βέβαια είναι… «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια.
Γιώργο θελω να σε ευχαριστήσω που μου δίνεις την δυνατότητα να πω ορισμένα πράγματα για το σύλλογο κ τις επιτυχίες του.

Δάσκαλε, υπάρχουν νέες εγγραφές φέτος κι αν ναι πού οφείλεται;
Αν και ειναι νωρίς ακόμα θελω να πω οτι υπάρχουν πολλές εγγραφές στο σύλλογο κ αν συνεχίσει ετσι φέτος πάμε για ρεκόρ. Αυτό οφείλεται στη σωστή δουλειά που γίνεται τα 24 χρονια ζωής του Απολλοφανους φιλοξενος κ στην εμπιστοσύνη του κόσμου που γνωρίζει που να εμπιστευτεί τα παιδιά του. Φυσικά οφείλεται κ στο γεγονός των μεγάλων επιτυχιών γιατί εκτός του οτι ειμαστε ένας από τους καλύτερους κ δυνατότερους συλλόγους στην Ελλάδα στο άθλημα του ζιου ζίτσου τα τελευταία χρονια οι συνεχείς επιτυχίες στα παγκόσμια πρωταθλήματα με τα μετάλλια που φέρνουμε στην Ελλάδα αλλά κ στη Ζάκυνθο( τα οποία ειναι κ τα μοναδικά σε οποιονδήποτε άθλημα κ μιλάω για το νησί μας) Οι γονείς εμπιστεύονται πλέον με κλειστά τα μάτια τα παιδιά τους στο σύλλογο των πρωταθλητών των Απολλοφανους φιλοξενος.
                         
Σίγουρα και φέτος ο σύλλογος των επιτυχιών θα πάρει μέρος σε διεθνής διοργανώσεις. Υπάρχει κάποιο πρωτάθλημα άμεσα;
 Στο DNA του συλλόγου ειναι ο πρωταθλητισμός κ τα μετάλλια κ αυτό αποδυκνιεται κάθε χρόνο με τις επιτυχίες μας πανελλήνιως αλλά κ διεθνώς. Η νέα σχολική χρονια λοιπόν ξεκινά με το βαλκανικό κ παγκοςμιο U-15 ετών πρωτάθλημα που γίνεται στην Λάρνακα της Κύπρου στις 16,17,&18 Σεπτεμβρίου (σε λίγες μέρες δηλ. ) συμμετέχουν 4 αθλητές από το σύλλογο .(Γιατρας Παναγιώτης +21 -85 κιλά , Λουντζης Δανιηλ -21 +94 κιλά ΤΣΙΠΗΡΑΣ Αντώνης -12 ετών -24 κιλά κ στο παγκοςμιο -15 ετών ο Γραμψας Διονυσιος στα -34 κιλά. ) Ακολουθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα -18 ετών στην πόλη Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας 24,25 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το βαλκανικό, που συμμετέχουν 3 αθλητές :οι Βεντουρης Νικόλαος Θεοδοσης Στέλιος κ θεοδοση Μαρία Ελένη. Κ συνεχίζουμε με το παγκοςμιο ανδρών που θα γίνει 26-27 Νοεμβρίου στην Πολωνία. Θα συμμετέχουμε με δυο αθλητές. Τους Βαρβαριγο άγγελο κ Σουλη Διονύσιο Χριστοφορο κ ίσως τον πλεσσα Παναγιώτη. Τέλος η χρονια θα κλείσει με το κύπελλο Ακρόπολης (3-4 Δεκεμβρίου 2016) που θα συμμετέχει ο σύλλογος με όλους τους αθλητές του όπου θα γιορταστούν κ τα 20 χρονια ζιου ζίτσου συν Ελλάδα.

Με την εικόνα που έχεις από τους μαθητές σου, τι να περιμένουμε για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, σε διακρίσεις;

4. Με την εικόνα κ με την ιστορία του συλλόγου για την αγωνιστική χρονια 2016-2017 οι νίκες τα μετάλλια κ οι διακρίσεις ειναι μονόδρομος. Γιώργο για άλλη μια φορά θελω να σε ευχαριστήσω που μου δίνεις τη δυνατότητα να αναφερθώ σε συμπαντικά γεγονότα κ προτρέπω όλους τους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στο σύλλογο να κάνουν ζιου ζίτσου γιατί τα οφέλη ειναι τεράστια κ μακροχρόνια. Επισης ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ανεξάρτητου ηλικίας μπορεί να ασκηθεί στο ζιου ζίτσου γιατί εκτός από τον πρωταθλητισμό υπάρχει κ η αυτοάμυνα κ η διαχείριση οποιασδήποτε επικίνδυνης κατάστασης για εμάς η για τους φίλους μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου