Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η… δικαιοσύνη αθώωσε την Ελευσίνα!!!

Με το αιτιολογικό ότι το γήπεδο της Ελευσίνας 1-3 Ιανουαρίου ήταν κλειστό και δεν υπήρχε προπονητής Θανάσης Δημόπουλος η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Μαρίνα Μπόζνου αθωώνει τον Πανελευσινιακό, ο οποίος μένει στην κατηγορία!!!

Η διοίκηση της Ζακύνθου προσέφυγε αμέσως στο επόμενο δικαστήριο και η δικαστική… «μάχη» έχει αρκετή συνέχεια!!!
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (26/10) το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης και η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου να ορίσει την αναμέτρηση Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα. Όπως αναφέρεται από τους νησιώτες, θα κατατεθεί έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Η απόφαση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:
Συνεκδικάζοντας, κατ' αντιμωλία απασών των Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931" και Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ, την ένδικη αυτεπαγγέλτως ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη και την ένδικη παρέμβαση.
Α) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931, για την αποδιδόμενη σ' αυτή, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 220/10-10-2016 κλήση προς απολογία, πειθαρχική παρέμβαση.

Β) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένδικη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ»


Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου