Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέο… «πραξικόπημα» κατά της ομάδας! – Έξαλλη η διοίκηση

Η ΕΠΟ έβγαλε από τον 1ο όμιλο την υποσημείωση σχετικά με εκκρεμοδικίες μεταξύ Πανελευσινιακού και Ζακύνθου.

To FL News σας είχε ενημερώσει στις 14 Οκτωβρίου σχετικά με την κίνηση της ΕΠΟ να αφαιρέσει τον αστερίσκο από τον 1ο όμιλο Κυπέλλου και να τον προσθέσει εκ νέου λίγη ώρα αργότερα. Τη Δευτέρα (24/10) αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών για τα ματς της Τετάρτης (26/10) και Πέμπτης (27/10). Αναμένεται, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον τι μέλλει γενέσθαι με τον όμιλο όπου έχει κληρωθεί ο Πανελευσινιακός.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (24/10) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφαίρεσε εκ νέου τον αστερίσκο που έκανε λόγο για εκκρεμοδικίες μεταξύ της ομάδας της Ελευσίνας και της Ζακύνθου. Μάλιστα, οι «σταχυοφόροι» έλεγαν πριν ξεκινήσει το ΔΣ ότι αντιμετωπίζουν κανονικά την Πέμπτη (27/10) τον ΑΟ Τρίκαλα.
Πηγή: FLNews

Έξαλλη η διοίκηση
Απίστευτα πράγματα διαδραματίζονται το τελευταίο τρίμηνο(!) με το… σήριαλ Ζάκυνθος-Ελευσίνα!!! Ακόμα και ο… Φώσκολος αυτό το σενάριο δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί!!!
Η Ζάκυνθος αυτό το διάστημα ζητά από την ελληνική δικαιοσύνη το αυτονόητο. Τι δικαίωσή της σε ένα οφθαλμοφανές παράπτωμα της Ελευσίνας.
Οι τρικλοποδιές… πάμπολλες!!! Άλλη μία μας… έσκασε σήμερα (24/10)  με την ΕΠΟ να ξαναβγάζει τον αστερίσκο.

Η διοίκηση της ζακυνθινής ομάδας (και δικαίως) είναι έξαλλη και μιλάει με τους δικηγόρους της για να αντιμετωπίσει άλλη μία αδικία εις βάρος της.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου