Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Στη Ζάκυνθο ο Τόλης Αποστόλου (photos)

Φιλικά παιχνίδια πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (08/10) η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Τσιλιβή στον Πλάνο, με την αντίστοιχη του STRATOS F.C.

Στο νησί βρέθηκε και παρακολούθησε τα φιλικά παιχνίδια των ηλικιακών τμημάτων ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρόμητου Αθηνών και Υπεύθυνος προπονητής των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών, Τόλης Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου έμεινε ικανοποιημένος από την άριστη δουλειά που κάνει το τεχνικό τιμ του Α.Ο. Τσιλιβή και συνεχώς σημείωνε στο μπλοκάκι του!

Η εξαιρετική δουλειά που κάνει η Ακαδημία του Πλάνου τα τελευταία χρόνια κέντρισε το ενδιαφέρον της Αθηναϊκής ομάδας και ήδη αρκετά ζακυνθινόπουλα επανδρώνουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Super League.

Ποιος είναι ο Απ. Αποστόλου
Ο Τόλης Αποστόλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι κάτοχος διπλώματος (UEFA ) προπονητή ποδοσφαίρου. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Περιστερίου για 5 έτη, στον Βύζα Μεγάρων για 2 έτη, στον Ατρόμητο για 7 έτη (1986-1993), στη Δόξα Βύρωνα για 1 έτος, στον Άρη Πετροούπολης για 1 έτος και έκλεισε την καριέρα του στον Ακράτητο το 1996.Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άνω Λιοσίων για 5 έτη.
Ακολούθως εργάστηκε ως Α' προπονητής στην ομάδα Νέων του Ακράτητου για 3 έτη και στην ομάδα Νέων της Χαλκηδόνας για 1 έτος.Τ ο καλοκαίρι του 2005 ανέλαβε βοηθός προπονητή στον Ατρόμητο, ήτοι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου.Τη σεζόν 2007-08 εργάστηκε στον Ολυμπιακό ως σκάουτ και Υπεύθυνος προπονητής για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Από το καλοκαίρι του 2008 βρίσκεται στον Ατρόμητο ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας και Υπεύθυνος προπονητής των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου