Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το 2017... "πατάει" το γήπεδό του ο ΑΟ Κατασταρίου!

Από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 το δικό του γήπεδο θα έχει το Καταστάρι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, η οποία κινείται όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προχωρήσει η δημιουργία των αθλητικών υποδομών στην περιοχή.
Ο σύλλογος που φέτος διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, επιθυμεί να έχει τις δικές του εγκαταστάσεις, ώστε να μπορέσει να δουλεύει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για να εργαστούν όπως χρειάζεται και οι ακαδημίες του ΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο και γίνονται ενέργειες ώστε να μην υπάρξει κωλυσιεργία στο έργο.

Προχωράει η πρώτη φάση της δημιουργίας υποδομών
Στο πρώτο στάδιο εργασιών βρίσκεται ο χώρος που θα δημιουργηθεί το γήπεδο του Κατασταρίου. Η διοίκηση προχωρά πρώτα απ’ όλα στο μπάζωμα της έκτασης, με το κόστος να φτάνει τα 40,000 ευρώ. Φυσικά αυτό το ποσό είναι ιδιαίτερα μικρό σε σχέση με τα χρήματα που συνολικά θα δοθούν για το έργο, αφού σύμφωνα με την μακέτα θα φτάσει στα 500,000 ευρώ. Στη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν τα θεμέλια για να δημιουργηθεί το γήπεδο, το οποίο θα διαθέτει σύμφωνα με πληροφορίες πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ενώ και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, κερκίδες) θα είναι υψηλού επιπέδου για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

πηγή: imerazante.gr



                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου