Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: "Οι κατά συρροή συκοφάντες θα πάρουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη"

Με αφορμή την παραπομπή του σε δίκη για δωροδοκία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Αρης Κουλούρης, τοποθετήθηκε για το θέμα με δήλωσή του στο SoccerPlus.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουλούρη:
"Οι κατά συρροή συκοφάντες και ψεύτες θα πάρουν την απάντηση πρώτα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και ύστερα  από τις επερχόμενες  εκλογές.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί!!! Οι ίδιοι κύκλοι που μετά την συντριβή τους  στις εκλογές του 2013 μας έτρεχαν με ασφαλιστικά….. ενόψει της δεύτερης συντριβής τους στις επερχόμενες εκλογές  το 2017 ονειρεύονται αυτό που τους έχει γίνει βίωμα, να υποτάξουν την ΕΠΣ Ηλείας και να συκοφαντήσουν τόσο εμένα σαν πρόεδρο όσο και το Ηλειακό ποδόσφαιρο.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ…. να τους θυμίσω εγώ τις τελεσίδικες καταδικαστικές  αποφάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση  του τριμελούς πρωτοδικείου Πύργου και Εφετείου Πατρών.. στην παρέα του κ. Κοπανιτσάνου.
Τους διαμηνύω δε ότι όσο εισπράττω εγώ και οι συνεργάτες μου τον σεβασμό και την εκτίμηση των παραγόντων των Ηλειακών σωματείων θα συνεχίσουμε να είμαστε υπηρέτες τους με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη του Ηλειακού ποδοσφαίρου.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Αρης Κουλούρης
Παιδίατρος
Πρόεδρος ΕΠΣΗ".

SoccerPlus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου