Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΕΖ: Απολαμβάνει… την κορυφή – Νίκησε και τον Αχαιό ’47 (70-49)

Για δυο δεκάλεπτα δυσκολεύτηκε η ΑΓΕΖ, η οποία τελικά επικράτησε του Αχαιού 47’ για την 11η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ με 70-49 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα (είναι στις πρώτες θέσεις με αγώνα λιγότερο).
Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να βρίσκουν λύσεις, αλλά στο δεύτερο μέρος η διαφορά άνοιξε και η νίκη ήρθε άνετα και με μεγάλο σκορ.

Δεκάλεπτα: 11-12, 25-22, 49- 37, 70-49
ΑΓΕΖ (Θεοδόσης Ν.): Θεοδωρίτσης Δ. 16, Εφέπουλος 2, Πέττας 2, Μάργαρης Δ. 7, Μουζάκης Δ. , Βαρβαρίγος 19, Μάργαρης Ν., Μπονίκος 19, Κόντης, Τζινόπουλος 2, Μάργαρης Κ. , Σταμίρης
ΑΧΑΙΟΣ 47’ (Κοριανίτης): Καραχάλιος 13, Μασούρας 10, Κουτρούλης 13, Αγουρίδης, Αναστασίου, Σιραίας, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιακόπουλος, Διαμαντόπουλος 10, Κατσαΐτης 5

Μικρά από το κλειστό της Παναγούλας
• Φίλους και γνωστούς χαιρέτησε ο προπονητής του Αχαιού 47’ κ. Κοριανίτης. Ο νεαρός τεχνικός είχε εγκάρδια συνομιλία με τον συνάδελφο του κόουτς της ΑΓΕΖ Νίκο Θεοδόση αλλά και με τον πρόεδρο του Ζακυνθινού συλλόγου Γιώργο Μάργαρη. Με τους πιο παλιούς μάλιστα παίκτες των «ερυθρόλευκων» ο κ. Κοριανίτης ήταν και συμπαίκτης τα πιο παλιά χρόνια.

• Ένα σκυλί εισέβαλε στις κερκίδες του κλειστού της Παναγούλας κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, μοιράζοντας πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.


• Να δει αν θα παίξει με την Δύμη πριν «φύγει» το 2016 περιμένει η ΑΓΕΖ, με το παιχνίδι αυτό να έχει αναβληθεί πριν από λίγο καιρό και να μένει ως εκκρεμότητα για το συγκρότημα του κ. Θεοδόση.

πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου