Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Κύπελλο: Ένταση στην κλήρωση για τη δικαίωση της Ζακύνθου

Ένταση επικράτησε στην κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου, με τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού να είναι έξαλλοι με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να αποδεχτεί την ένσταση της Ζακύνθου και να μην επικυρώσει τη βαθμολογία της Football League.

"Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξουν αυτοί; Αυτός δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πώς πληρώνει;", είπε ο εκπρόσωπους της ομάδας της Ελευσίνας, Χρήστος Παλαιολόγος, στον πρόεδρο της επιτροπής του Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη, όταν του ανέφερε πως οι νησιώτες ενδέχεται να πάρουν τη θέση της ομάδας του σε περίπτωση που δικαιωθούν.
Η τοποθέτηση Γαβριηλίδη προκάλεσε την "έκρηξη" του Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος μαζί με τα αδέρφια του Σπύρο και Θανάση "τρέχουν" τα ζητήματα του Πανελευσινιακού:
"Τέσσερις μήνες είμαστε σε δικαστήρια. Εχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ σε δικηγόρους και βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο σημείο. Εβγαλε χθες απόφαση το Διαιτητικό. Ποιος θα μας γυρίσει τα λεφτά μας; Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Ποιος ασχολείται; Δεν είναι απειλή. Όταν τελειώσει το θέμα ο καθένας θα μπει στο καβούκι του.
Σπιλώνουν ονόματα που έχουν φορέσει το εθνόσημο. Θα πληρώσουν όλοι. Θα τους κυνηγήσουμε. Μου σπήλωσαν το όνομα. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκανε πριν έξι μήνες η Ζάκυνθος; Πίστευε ότι θα σωθεί. Θα χαλάσουμε άλλα τόσα που θα δικαιωθούμε εμείς, αλλά θα πληρώσουν".

soccerplus.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου