Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: "Έκλεψε" τη νίκη (3-2) στο 90΄ ο Απόλλωνας! (photos)

Πέντε γκολ, συνεχής βροχή, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, έντονες διαμαρτυρίες και αρκετό κόσμο (παρότι είχε άσχημο καιρό) είχε το μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να επικρατεί 3-2 του ΑΟ Βασιλικού.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με δύο γκολ… «δώρο» των φιλοξενούμενων (3΄ Μαρίνος Διον., 51΄ Ζογκάι). Συγκεκριμένα και στις δύο φάσεις η άμυνα του Βασιλικού ολιγώρησε και από την άλλη οι αξιόλογοι επιθετικοί του Απόλλωνα ήταν μέσα στις φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκαν.
Όμως οι παίκτες του Σάκη Λάππου δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και κατάφεραν με γκολ των Ανδρέα Κουρούμαλου (66΄ πέναλτι) και Νίκου Ματαράγκα (71΄) να ισοφαρίσουν σε 2-2!

Ο Απόλλωνας αν και δεν ήταν καλός σήμερα, κατάφερε ακριβώς στο 90΄ να… «κλέψει» τη νίκη με γυριστή κεφαλιά του Γιάννη Παναγιωτόπουλου, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα (ήρθε από τον ΑΟΠ Ζακυνθιακός).
Οι φιλοξενούμενοι "φωνάζουν" για δύο πέναλτι (σε Κυριάζο και Νίκο Ματαράγκα). Πάντως ο διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Ελέζι, λάθος της άμυνας (κεφαλιά προς τα πίσω και στην καρδιά της άμυνας) και ο αμαρκάριστος Διονύσης Μαρίνος με πλασέ θα πετύχει το 1-0.
7΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Ματαράγκα, η μπάλα μόλις άουτ.
21΄ Ο Κυριάζος θα κάνει το συρτό σουτ αναγκάζοντας τον Ραψομανίκη να πέσει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει.
30΄ Ωραία ενέργεια του Νίκου Ματαράγκα που θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
39΄ Σέντρα από αριστερά του Δημ. Βεντουρή με τον Ελέζι από καλή θέση να μην προλαβαίνει την πορεία της μπάλας.
48΄ Από καλή θέση ο Ν.  Ματαράγκας το σουτ, η μπάλα μόλις άουτ.
51΄ ΓΚΟΛ: Ο Ελέζι θα εκτελέσει φάουλ, ο τερματοφύλακας του Βασιλικού Γράμψας δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ζογκάι που καραδοκούσε απλά θα τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0.
61΄ Σουτ του Ελέζι, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γράμψας.
63΄ Από καλή θέση το σουτ του Ν.  μαρίνου, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ραψομανίκης.
66΄ ΓΚΟΛ: Ο Ζούγρας θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο Κουρούμαλος και 2-1.
71΄ ΓΚΟΛ: Ο Νίκος Ματαράγκας θα μπει ωραία από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ θα πετύχει το 2-2.
76΄ Από κόντρα η μπάλα θα στρωθεί στον αμαρκάριστο Ζογκάι, ο οποίος θα… καταφέρει να βγάλει την μπάλα άουτ.
90΄ ΓΚΟΛ: Ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Ελέζι και ο Παναγιωτόπουλος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας τοτ Γράμψα για το τελικό 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ (Νίκος Κοντονής): Ραψομανίκης, Λογοθέτης, Βεντουρής Γερ., Βαρυπάτης, Κουρούμαλος, Ματαράγκας (56΄ Μπεσίρης, 90΄+ 3΄ Δημητρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Βεντουρής Δημ., Μαρίνος, Ελέζι, Ζογκάι.

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Διονύσης Λάππος): Γράμψας, Βυθούλκας (56΄ Ζούγρας), Ματαράγκας Δημ., Γιατράς, Βαρδακαστάνης Σπ., Κυριάζος, Μαρίνος, Σούρμπης, Κουρούμαλος, Ματαράγκας Ν., Βαρδακαστάνης Ι.



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου