Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ζ.Α.Ο.Α.: "Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για το 2017", τόνισε ο Πρόεδρος Διονύσης Μήλεσης

Την καθιερωμένη του γιορτή για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης στο ξενοδοχείο «Palatino» παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, των αθλητών αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.
Ο σύλλογος βράβευσε τους αθλητές που ξεχώρισαν για το 2016, με την γυναικεία ομάδα του ΖΑΟΑ να κερδίζει τις εντυπώσεις με την σπουδαία άνοδο της στην Α’ Εθνική, αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές που εντυπωσίασαν τη χρονιά που μας πέρασε.
Από την μεριά τους τόσο ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Νιοτόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσίπηρας τόνισαν ότι θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τον σύλλογο, ενώ ο κ. Κολπονδίνος που εκπροσώπησε τους ξενοδόχους έδωσε συγχαρητήρια στον ΖΑΟΑ για τα όσα έχει πετύχει.
Εξαιρετική ήταν η ομιλία του κ. Λιβάνη, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα των σκουπιδιών τονίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Διονύσης Μήλεσης στάθηκε στο θέμα των αθλητικών υποδομών αλλά και των μεγάλων επιτυχιών που πέτυχε ο ΖΑΟΑ το 2016. Μάλιστα τόνιζε ότι ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για το 2017.
Θετικές εντυπώσεις αποκόμισε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και δημοσιογράφος του «Ionian Channel», Νατάσα Πατρινού.






πηγή: imerazante.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου