Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Εντυπωσιακά αποτελέσματα είχε ο σύλλογος πολεμικών τεχνών από το νησί μας Απολλοφάνους Φιλόξενος, ο οποίος κατέκτησε πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Παίδων (ηλικίας 12-15 ετών).

Πιο αναλυτικά ο Άρης Δρόσος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ασημένιοι ήταν οι Κούτσης Νίκος και Κούτσης Βασίλης. Επίσης χάλκινο πήραν οι Μποτώνη Μερώπη, Τσίπηρας Αντώνης, Στεφανοπούλου Έλενα και Στεφανόπουλος Αλέξανδρος.
Αναλυτικά στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 95 σύλλογοι με 1.100 αθλητές, με τον σύλλογο από το νησί μας να φέρνει σημαντικές διακρίσεις και να αποδεικνύει ότι υπάρχουν μεγάλα ταλέντα και για το μέλλον που μπορούν να προσφέρουν.
Από τη μεριά του ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ακολούθησε την αποστολή και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του.
«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με ήθος και δύναμη, καθώς και στους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους. Όλοι οι παραπάνω αθλητές θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα ζιου ζίτσου για τα διεθνή πρωταθλήματα».
Για τον Απολλοφάνους Φιλόξενος η συμμετοχή σε μεγάλες διοργάνωσεις συνεχίζεται, με τον σύλλογο να θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να προχωρήσει σε νέες μεγάλες διακρίσεις.


πηγή: imerazante.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου