Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΡ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με συκοφαντεί»

Μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα στα «Μικρά του Τοπικού» σχετικά με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Ζακύνθου Χάραλαμπο Ραυτόπουλο πρέπει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος παράγοντας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζήτησε πέναλτι υπέρ του Παναρτεμισιακού στο παιχνίδι με τον Άγιο Λέοντα.

Μάλιστα σύμφωνα και με άλλες μαρτυρίες από όσους βρίσκονταν στο γήπεδο σημείωναν ότι ο Γραμματέας της Ένωσης δεν έχει δώσει δικαιώματα κατά τη διάρκεια της θητείας του και έχει την ίδια αμερόληπτη και σωστή στάση σε όλα τα παιχνίδια τα οποία παρακολουθεί.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύπειρος παράγοντας σωματείου μας τόνιζε ότι ο κ. Ραυτόπουλος από τότε που εκλέχθηκε στην ΕΠΣ Ζακύνθου φρόντισε με την στάση του να αποστασιοποιηθεί από την ομάδα του Παναρτεμισιακού που ήταν πρόεδρος και για αυτόν τον λόγο δεν πήγαινε ποτέ παρατηρητής στα παιχνίδια της ομάδας όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Ο ίδιος ο κ. Ραυτόπουλος μας τόνισε ότι σέβεται όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε να διαμαρτυρηθεί ποτέ για πέναλτι υπέρ κάποιου συλλόγου. Ούτως ή άλλως είναι και ένας έμπειρος παράγοντας στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ζακύνθου με πολύχρονη θητεία στην ΕΠΣ του νησιού μας και ποτέ δεν έχει προκαλέσει για το παραμικρό.
Μάλιστα σε ανακοίνωση του για το συγκεκριμένο γεγονός επισήμανε: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με σχολιάζει και να με συκοφαντεί και πολύ περισσότερο σε εμπαθείς, κακοπροαίρετους και ψυχικά άρρωστους ανθρώπους που επιχειρούν συνειδητά να σπιλώσουν την αξιοπρέπεια μου».



πηγή: imerazante.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ραυτόπουλου:
"Με αφορμή τα αναγραφόμενα στην τοπική εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ" σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2017 στη σελίδα 15 και στη στήλη "ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ" που γίνεται αναφορά σε εμένα ότι ζητούσα πέναλτι, θα πρέπει στο αυριανό φύλλο της ίδιας εφημερίδας να ανακαλέσει ο συντάκτης ή να υπάρχει διευκρίνηση ποιοι παράγοντες του Αγίου Λέοντα υποστήριξαν αυτό που αναγράφεται στο κείμενο.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με σχολιάζει και να με συκοφαντεί και πολύ περισσότερο σε εμπαθείς, κακοπροαίρετους και ψυχικά άρρωστους ανθρώπους που επιχειρούν συνειδητά να σπιλώσουν την αξιοπρέπεια μου.
Μετά τιμής 
Ο Γ.Γ. της ΕΠΣ Ζακύνθου
Ραυτόπουλος Χαράλαμπος".










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου