Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΚΗΣ ΛΑΠΠΟΣ: «Κάποιοι δεν με σεβάστηκαν» - Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Βασιλικού

Μπορεί ο Α.Ο. Βασιλικού να κάνει μία καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου (3ος με 29β. έναντι 32β. του πρωτοπόρου ΑΟ Απόλλωνα με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα), όμως τα μαύρα σύννεφα έχουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο προπονητής της ομάδας Σάκης Λάππος μας έστειλε μία ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την παραίτησή του από τον πάγκο του Βασιλικού!
Ο Λάππος τονίζει ότι δεν τον σεβάστηκε μία μερίδα ποδοσφαιριστών και μιλάει για… λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε στα αποδυτήρια μετά τη μοναδική ήττα της ομάδας με τον ΑΟ Απόλλωνα. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Βασιλικού για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως προπονητή της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Αρχηγό, Διονύση Μουζάκη που ήταν ο άνθρωπος που με επέλεξε. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους που από την πρώτη ημέρα ήταν πάντα δίπλα μου, με σεβασμό. Πρόκειται για τους Σπύρο Μαρίνο και Καίσαρα Λογοθέτη.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου από την ομάδα ήταν λόγοι ηθικής, σεβασμού και αξιοπρέπειας προς το πρόσωπό μου που δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν! Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την Τρίτη στην προπόνηση και μέσα στα αποδυτήρια διαδραματίστηκαν πρωτόγνωρα πράγματα για μένα.
Την απόφαση να αποχωρήσω την πήρα εκείνη τη στιγμή, μετά το λαϊκό δικαστήριο από κάποιους προς το πρόσωπό μου. Είχα όμως την υποχρέωση να καθίσω για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον ΑΟ Λεβάντε και να σταθώ δίπλα στους ποδοσφαιριστές.
Με σεβασμό

Σάκης Λάππος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου