Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ζ.Α.Ο.: Φουλ για άνοδο οι Γυναίκες – Με το δεξί ξεκίνησαν οι Κορασίδες

Με νίκες ξεκίνησαν το δύσκολο διήμερο αγώνων οι γυναίκες του ΖΑΟ που επικράτησαν για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τοπικού της ΕΣΠΕΠ με 3-1 του Θησέα. Η
ομάδα από το νησί μας αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην επικράτηση, χάνοντας μόνο το πρώτο σετ. Μετά βρήκε τον ρυθμό της και με εξαιρετική την Ντορίτα Σπίνου που έπαιζε με έντονους πόνους στη μέση έφτασε στη νίκη.
Σήμερα η ομάδα παίζει στις 15.00 στην έδρα της ΕΑ Παραλίας και έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να βρεθεί αγκαλιά με τη δεύτερη θέση του ομίλου.
Τα σετ: 23-25, 25-14, 25-15, 25-17
ΖΑΟ (Αβτζής Γρ.): Μαρίνου, Πλαρινού, Παλαιοθοδώρου, Σπαθάτου, Σπίνου Ντ., Κανάρη.

Οι Κορασίδες από τη μεριά τους έκαναν πρεμιέρα για φέτος κόντρα στον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας και επικράτησαν με 3-1 σετ. Μετά από το πρώτο χαμένο σετ, τα κορίτσια του Γρηγόρη Αβτζή βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να ξεκινήσουν με νίκη και καλή εμφάνιση την πορεία τους στον 3ο Όμιλο. Να τονίσουμε ότι στην ομάδα που παρέταξε ο κ. Αβτζής αρκετά κορίτσια συμμετείχαν για πρώτη φορά, έχοντας θετική παρουσία.
Τα σετ: 20-25, 25-18, 25-14, 25-19
ZAO – Kορασίδες (Αβτζής Γρ.): Τσαγκαροπούλου, Μαρίνου Μ., Μαρίνου Ρ., Κυπριώτη, Καμπιώτη, Τσιριγώτη, Λιώπα, Έγκαρχου, Κορδέλου, Μεντένη.

πηγή: imerazante.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου