Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Νέος Πρόεδρος ο Νίκος Κεφαλληνός

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει να βοηθήσει τη Ζάκυνθο στην προσπάθεια της να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες. Ο λόγος για τον γνωστό μεγαλοξενόδοχο Νίκο Κεφαλληνό, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναλαμβάνει την θέση του προέδρου στον ΑΠΣ.

Ο κ. Κεφαλληνός δέχθηκε μεγάλες πιέσεις από τον Στέλιο Γούναρη για να αναλάβει την διοικητική ηγεσία της ομάδας και θα ηγηθεί στη νέα προσπάθεια που κάνουν οι «κυανοκίτρινοι». Να σημειώσουμε ότι ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας έχει βοηθήσει τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα χωρίς να έχει κάποιο πόστο και έχει δείξει εμπράκτως την αγάπη του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν. Ήδη έχουν γίνει γνωστοί ο αντιπρόεδρος της ομάδας Στράτος Κουρούμαλος, αλλά και ο Κώστας Μυλωνάς που δεν είναι γνωστό ακόμα ποιο πόστο θα αναλάβει στην νέα εποχή της Ζακύνθου. Αναμένονται και άλλα πρόσωπα έκπληξη, με τη διοίκηση της Ζακύνθου να χρειάζεται μεταξύ άλλων και σημαντική οικονομική δύναμη για να μπορέσει να επιστρέψει στη Β’ Εθνική που είναι και ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση της ομάδας.

πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου