Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ: «Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας» - Η απάντηση του Προέδρου του Α.Ο. Βασιλικού

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου του Α.Ο. Βασιλικού, Νίκου Βαρδακαστάνη στην ανακοίνωση – παραίτηση του πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Λάππου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, που όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του , το έμαθε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και εξεπλάγην από το ύφος της ανακοίνωσης. Μάλιστα, άκρως ενοχλημένος, δηλώνει ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν και ειδικά στον κ. Λάππο να προσβάλει την ομάδα του!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
«Χθες ενημερώθηκα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι ο προπονητής μας δηλώνει παραίτηση και αποχωρεί από την ομάδα. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κ. Λάππο να μην ψάχνει θύματα, διότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος και συνυπεύθυνος για την αποχώρησή του.
Χωρίς προπονητικό βιογραφικό, πιστέψαμε σε αυτόν και τον προσλάβαμε στην ομάδα μας το προηγούμενο καλοκαίρι. Στην πορεία του πρωταθλήματος διαπίστωσα ότι οι προπονητικές του ικανότητες δεν ήταν αρκετές για τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος.
Η χθεσινή του ανακοίνωση με αναγκάζει να του τονίσω ότι ΔΕΝ επιτρέπω σε κανέναν και ειδικά στον συγκεκριμένο να προσβάλει την ομάδα μας.
Αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο όπου εκεί θα προβούμε σε ανακοινώσεις και για το πρόσωπο του νέου μας προπονητή.
Με εκτίμηση
Νίκος Βαρδακαστάνης
Πρόεδρος Α.Ο. Βασιλικού».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου