Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έκλεισε... την πόρτα ο Χιονίδης;

Με αστραπιαίους ρυθμούς κινήθηκε η Ζάκυνθος, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Μιχάλη Χιονίδη.
Πρόκειται για 29χρονο μεσοπιθετικό με σημαντική καριέρα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε Τοπικές κατηγορίες, έχοντας περάσει από αρκετές αξιόλογες ομάδες όπως ο Θερμαϊκός, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, η Δόξα Θεολόγου, η Θάσος κ.α. Ο ποδοσφαιριστής στα νιάτα του θεωρούταν ένα μεγάλο ταλέντο στην Ξάνθη απ’ όπου κατάγεται, ενώ παρόλο που δεν είναι κλασσικός σέντερ φορ έχει έφεση στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας πολλά γκολ στα προηγούμενα σωματεία του.
Ο ποδοσφαιριστής που τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση εδώ και αρκετές ημέρες, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «κυανοκίτρινα» και έδειξε την αξία του παρά το γεγονός ότι ήταν καταπονημένος από το ταξίδι του για να έρθει στη Ζάκυνθο.

Η «ιστορία» του με τη Ζάκυνθο
Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν για τον Μιχάλη Χιονίδη είναι ότι έχει τεθεί αντιμέτωπος κατά το παρελθόν με τη Ζάκυνθο όταν αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη πριν επτά χρόνια (το 2009), όπου ο ΑΠΣ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Γαϊτανίου τον Θερμαϊκό, τον οποίο και κέρδισε με 3-2. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ξεχωρίσει ο τότε νεαρός Μιχάλης Χιονίδης δείχνοντας το ταλέντο του.
Τώρα θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη Ζάκυνθο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία, αποτελώντας άλλη μια λύση στα χέρια του προπονητή της ομάδας Δημήτρης Νόλη, ο οποίος είδε πέντε νέους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο έμψυχο δυναμικό (Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Μπεσού, Εριτιέ Σαλέχ και Χιονίδης).
Επίσημα διοικητικά χείλη αναφέρουν ότι ίσως γίνει άλλη μια ή δυο κινήσεις τον Φλεβάρη που είναι ο τελευταίος μήνας για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Σε έντονους ρυθμούς η προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο
Εν τω μεταξύ στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα έντονος από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Νόλη, ο οποίος ήθελε να δει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του για τη συνέχεια και το επικίνδυνο εκτός έδρας ματς με τον Άγιο Λέοντα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών στην προπόνηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λουί Μπεσού που προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ώμο του. Ο Ιβοριανός φορ αναμένεται να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς με τον Άγιο Λέοντα, αφού χθες ένιωσε καλύτερα για τον σύλλογο. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Μπεσού έχει τέσσερα τέρματα, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην κορυφή της επίθεσης για τη Ζάκυνθο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του ΑΠΣ περιμένει και τον κόσμο στο πλευρό της για το δύσκολο ματς με τον Άγιο Λέοντα, στο οποίο είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη για τον σύλλογο. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου και να δείξουν τι αξίζουν, έχοντας μέχρι τώρα πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις της Ζακύνθου, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση για να πάρουν σημαντικές νίκες για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική.


πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου