Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

"ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ": Πήρε... μετάλλιο και στην εκδήλωση της κοπής πίτας (photos)

Κατάμεστη και φέτος ήταν η αίθουσα του κοσμικού κέντρου «LIDO», στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ».
Ο Πρόεδρος της Σχολής, Γιώργος Στασινόπουλος, το Δ.Σ. και η… «ψυχή» της Σχολής και προπονητής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, είχαν φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια και οι παρευρισκόμενοι να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά!
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιο εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λυκογιάννης, ο οποίος ευλόγησε την πίτα της σχολής. Τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή εκπροσώπησε ο Αντώνης Κασσιμάτης  επικεφαλής της "Ζακυνθινής Αναγέννησης" και συντονιστής νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ. Τον Δήμαρχο Ζακύνθου, Παύλο Κολοκοτσά εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Νίκος Τσίπηρας. Τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Λευτέρη Νιοτόπουλο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Θεόδωρος Καμπίτσης. Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», Διονύσης Γρέκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Γαργαλέας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας και ο Πρόεδρος της τοπικής Διοίκησης Ζακύνθου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Χαράλαμπος Ανδριόπουλος
Η όμορφη βραδιά περιελάμβανε επίδειξη από όλους τους αθλητές της Σχολής (όλες τις ζώνες), καθώς επίσης και απονομές στους αθλητές. Ειδικά αναμνηστικά δόθηκαν στους αθλητές που διέπρεψαν στο Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου.













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου