Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο, ανάμεσα στον ΑΟΠ Ζακυνθιακό και τον ΑΟ Κατασταρίου.

Στη συνέντευξη τύπου, από πλευράς ΕΠΣ Ζακύνθου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Λεωνίδας Μαλιούφας, ο Γενικός Γραμματέας, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος και ο Ταμίας, Νίκος Καλλιβωκάς.
Ο κ. Μαλιούφας είπε ότι ο εκάστοτε τελικός κυπέλλου αποτελεί την κορυφαία στιγμή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Ευχόμαστε, τόνισε, να δούμε έναν τελικό αντάξιο της δυναμικής των δύο φιναλίστ. 
Τον τελικό θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Κώστας Μάργαρης (zantemats.gr). Θα παιανίζει η Φιλαρμονική Αρτεμισίων, ενώ οι δύο ομάδες θα κάνουν από δύο βραβεύσεις η καθεμία.Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ (όπως και πέρυσι) και μεγάλο μέρος θα πάει στο ταμείο των τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών των δύο τελευταίων ετών.
Καλεσμένος της ΕΠΣ θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων, Γιάννης Καλιτζάκης.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων
Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν και οι εκπρόσωποι των φιναλίστ. Συγκεκριμένα από πλευράς του ΑΟΠ Ζακυνθιακός (τυπικά γηπεδούχος) μίλησαν ο Στράτος Κουρούμαλος (εκροσώπησε το τεχνικό τιμ, μια και οι δύο προπονητές (Νόλης & Τρουπιώτης είχαν την ίδια προπόνηση) και ο Ραφαήλ Πέττας. Από τον ΑΟ Κατασταρίου ο προπονητής Παναγιώτης Γουσέτης και ο Στέλιος Λιβέρης.

Κουρούμαλος Στράτος: "Ο μεθαυριανός τελικός κάτι μας θυμίζει από τον περσινό τελικό (σ.σ. πέρυσι ήταν οι ίδιες ομάδες στον τελικό). Θέλω από την πλευρά μου να δείξουμε και οι δύο ομάδες δείγματα ήθους και να γίνει ένα καλό παιχνίδι. 
Ο ΑΠΣ και ο Ζακυνθιακός πάντα ξέρουν να τιμούν τα παιδιά τους και αυτό θα κάνουν και στον τελικό. Εμείς θα βραβεύσουμε τον Κουρούμαλο Γεράσιμο ("Τζέρυ") για την προσφορά του στον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του ΑΠΣ όσο και του Ζακυνθιακού, Χρήστο Φυτόπουλο.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ και πάλι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και σίγουρα θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου".

Γουσέτης Παναγιώτης: "Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι τιμή μας που θα αντιμετωπίσουμε στον πρώτο τίτλο της χρονιάς τον ΑΠΣ Ζάκυνθος με την ιστορία που κουβαλάει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μία ομάδα με εμπειρία, αλλά ένας τελικός δεν παύει να είναι ένας τελικός.
Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα το ζητήσει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Οι προσωπικότητες θα πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα τους. Εύχομαι να γίνει ένας τελικός αντάξιος των δύο αντιπάλων".

Πέττας Ραφαήλ: "Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη ψυχή και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η εμπειρία που κουβαλάει κάθε παίκτης. Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα κρίνει ένα τίτλο, αλλά εμείς έχουμε θέσει ως στόχο πρώτα το πρωτάθλημα που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική. Ας ελπίσουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να χαρεί έναν καλό αγώνα".

Λιβέρης Στέλιος: "Μεγάλος τελικός. Απέναντι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα 'οπως είναι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, μία δυνατή ομάδα με εμπειρία. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες. Σίγουρα μία είναι ο αγωνιστικός χώρος και η άλλη η εμπειρία των ομάδων.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό και να το ευχαριστηθούν άπαντες και φυσικά να κερδίσει η ομάδα μου. Για μας θα είναι αποτυχία αν χάσουμε στον τελικό γιατί από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως στόχο το νταμπλ".

Από την πλευρά του ο Α.Ο. Κατασταρίου θα βραβεύσει τους Σκιαδόπουλο Σταύρο και Κορακιανίτη Ιωάννη.













Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου