Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1: Κολλημένη με τα «Χ»


Τέσσερα παιχνίδια έχει δώσει έως τώρα η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος και μετράει ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο με 0-0 και οι άλλες δύο με 1-1! Σήμερα το πρωί και στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου αναδείχτηκε ισόπαλοι 1-1 με την αντίστοιχη του Πιερικού, παρουσία 50 περίπου φιλάθλων που αψήφησαν τη βροχή. Από την άλλη, η ομάδα της Κατερίνης κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

 Οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πρώτη καλή φάση στο 20΄ με τον Τσουράκη να εκτελεί φάουλ και ο Τσάβος να πιάνει την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή έσωσαν σίγουρη παραβίαση.
Σιγά-σιγά οι του Πιερικού πέρναγαν μπροστά και στο 33΄ ο Παρσαντανιάν έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ και στο 42΄ ο Καρτσαμπάς Αθ. Με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Τσιότα να διώξει, με υπερένταση, σε κόρνερ.
Όπως τελείωσε το ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και στο 50΄ να ανοίγουν το σκορ με σουτ εντός περιοχής του Παρσαντανιάν. Η Ζάκυνθος, χωρίς άλλη επιλογή, πέρασε μπροστά και πίεσε με δύο στημένα του Καψάσκη (67΄ & 69΄) αλλά εξουδετέρωσε ο Σαραϊλίδης. Στο 70΄ ο Κορσιάνος από κοντά και σε φάση διαρκείας έχασε μοναδική ευκαιρία. Για να έρθει το 83ο λεπτό και οι γηπεδούχοι να κερδίσουν πέναλτι, αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τάχου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάβος και έκανε το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον Αδαμόπουλο για μια φάση στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ζητώντας ανατροπή και πέναλτι στον Μασρέκου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Τσιότας, Κορσιάνος, Ελέζι, Τσουράκης, Μασρέκου, Ρουχίτσας, Καψάσκης, Αριστομενόπουλος, Τσάβος, Γιακουμέλος Ν., Τζούμπας.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιάννης Συμεωνίδης): Σαραϊλίδης, Αγγελής, Σταλίκας, Παναγιωτίδης, Υφαντής, Αλ. Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας (83΄ Μαχαιρίδης), Τάχος, Τσιούχας (90΄ +  Καραμίτσιος), Καρτσαμπάς Αθ. (80΄ Μπαχαλάζι), Παρσαντανιάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου