Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής



Εύκολο απόγευμα για Θύελλα Αμπελοκήπων και Α.Ο. Κατασταρίου που επικράτησαν εύκολα επί των Ελατιακού και Απόλλωνα, αντίστοιχα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας:



ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ   2-7    
Βροχερός ο καιρός, βροχή και τα γκολ στο Ενωσιακό γήπεδο (εννέα συνολικά), με τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Κατασταρίου να επικρατεί με το ευρύ 7-2 του Απόλλωνα. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-2, με τα γκολ του Στήθου στο 4΄ και 12΄ ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι. Στην επανάληψη, άρχισε να… βρέχει γκολ, με τον Κενίνι να πετυχαίνει δύο τέρματα (48΄ & 56΄) και να κάνει το 0-4. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 72΄ μείωσαν σε 1-4 με τον Φιορεντίνο στο 72΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα άλλα τρία γκολ με τους Πίσκοπο (76΄) και Στήθο (78΄ & 86′), κάνοντας το 1-7. Το τελικό 2-7 πέτυχε στο 89΄ ο Προβατάς.
Διαιτητής ήταν ο Λιβέρης, με βοηθούς τους Μαλλιά και Ψάρρη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Στεριώτης, Προβατάς, Μπελέρι, Σούρμπης, Μούσουρας, Ελέζι, Βαρυπάτης, Δημητρόπουλος, Ματαράγκας (46′ Τσουκαλάς), Ασίμης (83′ Μαρίνος), Φιορεντίνος.
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος, Γκούσκος, Βούτος (52′ Πλαρινός), Κουτσουπιάς, Μαρούδας, Βιλλιάρδος Ν., Πίσκοπος, Παππά (60′ Βυθούλκας), Στήθος, Πατρινός (30′ λ.τρ. Κενίνι), Βαλτάς.




ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ   6-0  
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν σήμερα οι παίκτες της Θύελλας Αμπελοκήπων, αφού δεν ένιωσαν αντίσταση από τον Ελατιακό και επικράτησαν με το ευρύ 6-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο ντεμπούτο του Πολωνού τεχνικού, Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι, ο οποίος προχώρησε και σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαρίνος Σπ. (3), Κακολύρης (2) και Βάσσος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χασαλεύρη κι ενώ το σκορ ήταν 4-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Τρομπούκης, με βοηθούς τους Μπέη και Στεριώτη Γ.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι): Μαρκαντωνάτος, Βεντουρής Γ. (62′ Σοφός Ι.), Βεντουρής Δ., Κόκας, Βυθούλκας Π., Πάνος, Βάσσος, Μπουζιάνος, Μαρίνος Σπ., Ματαράγκας Ν. (46′ Πατίρης), Κακολύρης (57′ Νικολόπουλος).
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Συνετός, Στραβοπόδης, Καρτσακλής, Θεοδόσης Μπουρλίτσης Ν., Θεοδώσης Λ. (46′ λ.τρ. Μανδηλάς), Φραγκογιάννης, Θεοδόσης Μελές Ν. (71′ Τσουκαλάς Ζ.), Τσουκαλάς Αλ., Θεοδώσης Α., Τσουκαλάς Δ., Χασαλεύρης (83′ Θεοδώσης Γερ.)

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ  1-1

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ    7-0

ΕΣΠΕΡΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ    0-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ    1-4

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΡΓΑΣΙ     5-0

ΠΕΙΡΑΤΗΣ – ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ  (25/11)


Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ  (25/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου