Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 1-4: Νίκησε και πάει… Τσιλιβή


Σε ένα μέτριο, έως κακό, παιχνίδι ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄ όταν ο Ζαχαρίας Τόδρη έκανε το διαγώνιο σουτ και στην πορεία της μπάλας, με προβολή ο Πάστρας την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 50΄ ο Παππάς με δυνατό, συρτό, σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, για να κάνει το 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπάμπης Αντίοχος έβγαλε μία σέντρα από αριστερά και ο Πάστρας από το ύψος του πέναλτι, με κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Γούλιαρη να χριστεί σκόρερ, με πλασέ. Το τελικό 1-4 πέτυχε με βον πλανέ ο Π. Μαρίνος, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Ανδρέα Ματαράγκα.
Στο 61΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ελέζι Μ., το δυνατό σουτ που επιχείρησε, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σ. Γιακουμέλος.
Καλή η διαιτησία του Διονύση Μαλλιά και των βοηθών του Κλάδη και Μάτσα.
Τον νικητή αυτού του ζευγαριού περίμενε στην φάση των «16» ο Α.Ο. Τσιλιβή. Έτσι, όταν η ΕΠΣ Ζακύνθου το ορίσει, ο Α.Ο. Τσιλιβή θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Πλάνου τον Αστέρα Μαχαιράδου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σπύρος Φιορεντίνος): Στεριώτης, Μούσουρας, Γιατράς, Δημητρόπουλος Α. (65΄ Δημητρόπουλος Π.), Ματαράγκας, Βαρυπάτης, Ελέζι, Ασίμης, Τσουκαλάς, Γκέρμπεσης, Πλέσσας (75΄ Σούλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος, Αντίοχος Χ., Βάλβης, Κωστής, Γούλιαρης, Τόδρη Ζαχ. (46΄ Παπαδάτος-Μπουλούκ), Αντίοχος Ι. (46΄ Κυβετός Σ.), Παππάς, Πάστρας, Σέλληνας, Τσιλίκης Επ. (70΄ Κυβετός Δ.)

**Αύριο διεξάγονται δύο ακόμα ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου και δύο εξ αναβολής για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, για το Κύπελλο παίζουν:
ΝΕΑ  ΣΑΝΤΑ - ΑΓ  ΛΕΩΝ         ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  ΩΡΑ : 14.30
ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ         ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ      ΩΡΑ :  14.30

Για το πρωτάθλημα έχουμε τα εξής ματς:
ΠΕΙΡΑΤΗΣ - ΑΛΥΚΑΝΑΣ         ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ   ΩΡΑ : 15.00
ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ  - ΕΣΠΕΡΟΣ        ΓΗΠ : ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  ΩΡΑ : 15.00  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου