Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κ19-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κυριακή πρωί (11:45) με Πιερικό


Την ομάδα του Πιερικού υποδέχεται η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου (11:45) και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το γήπεδο του Μαχαιράδου είναι η φυσική έδρα των «κυανοκίτρινων», απλά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα, έπαιξε στο Δημοτικό Στάδιο διότι τόσο η μεγάλη ομάδα του νησιού, όσο και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός έπαιζαν εκτός έδρας.

Η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου θέλει να υπερασπίσει το αήττητο που έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού σε τρεις αγώνες που έχει δώσει η ομάδα, μετρά μόνο ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση, την 2η αγωνιστική παραχώρησε στο Δημοτικό Στάδιο, επίσης, «λευκή» ισοπαλία στην Καβάλα και την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον Γάζωρο από τον τοπικό Εθνικό.
Η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε δύο… δόσεις, με 4 παιχνίδια το Σάββατο και 3 την Κυριακή. Εκτός από το παιχνίδι στο Μαχαιράδο,  ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτό της Δράμας, όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται την Κέρκυρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 23/11
14.00: (Δημοτικό γήπεδο Νέας Καρβάλης) Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου
15.00: (Δημοτικό στάδιο Τιρνάβου) Τίρναβος - Αναγέννηση Καρδίτσας
15.00: (Γήπεδο Κερασιάς Βόλου) Νίκη Βόλου - Απόλλων Καλαμαριάς
15.00: (Γήπεδο "Βατάν" δήμου Κατερίνης) Βατανιακός - Αιγινιακός

Κυριακή 24/11
11.00: (Γήπεδο Μοναστηρακίου Δράμας) Δόξα Δράμας - Κέρκυρα
11.45: (Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου) Ζάκυνθος - Πιερικός
14.00: (Ιδιόκτητο γήπεδο Μίκρας) Ηρακλής - Αναγέννηση Γιαννιτσών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου