Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σημειώθηκε γκολ στο 6ο δευτερόλεπτο, στον Πλάνο!


Ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σημειώθηκε σήμερα στο γήπεδο του Πλάνου. Η ΑΕΖ υποδεχόταν την Δόξα Πηγαδακίων, ματς το οποίο ήταν για την  6η  αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία. Η γηπεδούχος ομάδα είχε τη σέντρα και ο Γιακουμέλος Αλ. πάσαρε στον Στραβοπόδη, ο οποίος επιχείρησε το σουτ από τη μεσαία γραμμή, αιφνιδιάζοντας τον νεαρό τερματοφύλακα Μουζάκη, σημειώνοντας στο 6ο δευτερόλεπτο το 1-0! (Το πιο γρήγορο γκολ στον κόσμο έχει σημειωθεί στο 2ο δευτερόλεπτο στην Σερβία).
Στο 2΄ ο Μαμφρέδας Π. με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Δόξας, ενώ στο 8΄ ο Μπακάμης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τη μεσαία γραμμή ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μαμφρέδα Δ. να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 10΄ σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΖ, ο Πέττας Α. με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 18΄ πέτυχαν το 2-1 με πλασέ του Στραβοπόδη από ωραία πάσα του Γιακουμέλου Α.. Στο 31΄ ο Γιακουμέλος Αθ. θα πασάρει στον Γιακουμέλο Αλ. κι αυτός με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το 3-1,για να κλείσει το ημίχρονο με δύο ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους με τον Γιακουμέλο Αλ. και πάλι στο 35΄ και τον Γιακουμέλο Αθ. Στο 43΄.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Κοντωνή (72΄), και Μαμφρέδα Δημ. (80΄, 86΄).
Πρώτο επίσημο παιχνίδι ως διαιτητής για τον Ψάρρη, ο οποίος είχε αρκετό τρακ. Βοηθοί του ήταν οι Μπέης και Μποζίκης.
Η ομάδα της Δόξας σε κάθε της παιχνίδι, πάντα οι παίκτες της πριν αρχίσει το ματς πάνε στον αντίπαλο πάγκο και χαιρετάνε έναν-έναν! Στην 11άδα υπήρχαν 4 παίκτες 14 ετών και δύο 15 ετών.
Α.Ε.Ζ. (Κώστας Αναστόπουλος): Μαμφρέδας Δ. Ζώης, Γιακουμέλος Αλ. (65΄ Μαμφρέδας Δημ.), Στραβοπόδης (52΄Γιακουμέλος Δημ.), Μαυρογιάννης (57΄ Τετράδης), Γιακουμέλος Αθ., Μαμφρέδας Π., Τσώλης, Σολάκου, Μαμφρέδας Α., Κοντωνής.

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Ανδρέας Γκούσκος): Μουζάκης, Σκλήβας Α., Πυλαρινός, Μπακάμης, Σκιαδόπουλος, Σταμίρης Δ., Πέττας Δ., Πάγια, Πέττας Σ., Πέττας Α., Σταμίρης Ζ.

1 σχόλιο:

  1. το πιο γρηγορο γκολ το εχει σημειωσει με την σεντρα απευθειας σουτ χωρις πασα ο μαριος μαρουδας ιωαννης στον αγωνα κοιλιωμενος καλλιπαδο 2-2 πριν μερικα χρονια! ισωσ να ηταν και αυτο στα δυο δευτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή