Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Για την πρώτη επιτυχία εκτός έδρας




Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε το τελευταίο διήμερο η προετοιμασία της Ζακύνθου, για το δύσκολο, εκτός έδρας, παιχνίδι στο Βόλο με την τοπική Νίκη. Χθες το πρωί, ο Τζανλούκα Κολονέλο προπόνησε τους παίκτες του πίσω από το τέρμα του Δημοτικού Σταδίου, ενώ το μεσημέρι, λόγω της βροχής, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού, για να μην καταπονηθεί το χόρτο του Σταδίου.
Από τη διπλή προπόνηση απουσίαζε ο τραυματίας Γεννάδιος Ξενοδόχοφ (συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο) και ο Κυριακίδης που ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι (σφίξιμο στο δικέφαλο), ενώ κανονικά πήραν μέρος οι Οικονόμου και Πετράκος. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο (15:30).


Στατιστικά στοιχεία της Νίκης Βόλου
O Δημήτρης Ζουλιώτης είναι ένας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου μέχρι στιγμής στα πρώτα οκτώ επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Ο δεξιός οπισθοφύλακας είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά παράλληλα βοηθάει σημαντικά στην επιθετική ανάπτυξη καθώς έχει πολύ καλά ανεβάσματα και σέντρες. Δεν είναι άγνωστος παίκτης καθώς έχει πολυετή πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό σε ηλικία 17 ετών το 2001-02 κι αφού είχε πέρασμα από τον ΟΦΗ χωρίς συμμετοχές, γύρισε για τρία χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου. Ακολούθησε από μία σεζόν ο Εθνικός Αστέρας και ο Αιολικός, μία διετία η Κόρινθος, ενώ πριν έρθει στο Βόλο για να παίξει στη Νίκη, ήταν βασικότατο μέλος για μία τριετία του Ηρακλή Ψαχνών.
200άρης ο Μανουσάκης
Ο Δήμος Μανουσάκης με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Ηρακλή έφτασε τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συνδύασε μάλιστα την 200η συμμετοχή του στην εν λόγω κατηγορία με το 25ο του γκολ.
Τρεις παίκτες της Νίκης στη δεύτερη θέση των σκόρερ
Τρεις παίκτες της Νίκης Βόλου βρίσκονται στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Football League. Μετά τον Σουάνη της Κέρκυρας που μετρά τέσσερα γκολ, στη δεύτερη θέση των σκόρερ ισοβαθμούν δέκα παίκτες και από τους δύο ομίλους, όμως μόνο μία ομάδα, η Νίκη έχει τρεις που έχουν πετύχει από τρία τέρματα. Συγκεκριμένα οι Ανιέτε, Τζιώρας και Γέσιτς είναι αυτοί που έχουν βρει τρεις φορές δίκτυα και όπως φαίνεται έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος ακόμα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Κοεμτζίδης στο Βόλο
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 7ης «στροφής» της Football League. Στο Βόλο, διαιτητής θα είναι ο Κοεμτζίδης (Πιερίας), με βοηθούς τους Λαφαντζή, Καράμπουλα (Πιερίας). Αναλυτικά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο και οι διαιτητές:

Κυριακή 10/11-15.00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Διαιτητής: Βρακάς (Ευβοίας)
Βοηθοί: Πασχαλίδης, Κωνστάντιος (Εύβοιας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Άρτας)
Βοηθοί: Γεωργαράς (Άρτας), Νατσιούλας (Λάρισας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης)

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Κουρέντας (Τρικάλων)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Διαιτητής: Κοεμτζίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Λαφαντζής, Καράμπουλας (Πιερίας)

Δευτέρα 11/11
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (16.00 - ΟΤΕ TV)
Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί:Βάντσης (Δράμας), Μανάκης (Θράκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ (18.00 - ΟΤΕ TV)
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής, Σιαμέτης (Ηπείρου)

Ο Άγγελος Αδαμόπουλος στο ματς ΠΑΕ Ζάκυνθος-ΠΑΕ Νέα Καβάλα (Κ19)
Ορίσθηκαν από την Κ.Ε.Δ / Ε.Π.Ο. οι διαιτητές του αγώνα Κ-19  μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ που θα γίνει την Κυριακή 10-11-2013 στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ και ώρα 11:00.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  (Ε.Π.Σ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
1ος ΒΟΗΘΟΣ:  ΜΠΕΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  (Ε.Π.Σ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
2ος ΒΟΗΘΟΣ:  ΜΠΑΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  (Ε.Π.Σ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  Ε.Π.Σ  ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου