Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συνέχεια με εξ αναβολής


Με δύο εξ αναβολής παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, ο Πειρατής υποδέχεται τον Α.Ο. Αλυκανά και στο Δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου, ο Κεραυνός Βουγιάτου υποδέχεται τον Έσπερο.


ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (15.00, Ενωσιακό γήπεδο)
Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με συγκάτοικους τους Παναρκαδικό και Εθνικό Σκουλικάδου) έχει σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του Αλυκανά, αντιμετωπίζοντας τον Πειρατή που προέρχεται από δύσκολη νίκη στα Πηγαδάκια (1-2) επί της τοπικής Δόξας. Ο Πειρατής βρίσκεται στην 12η θέση με 4β. και τέρματα 7-20. Από την άλλη, ο Αλυκανάς βρίσκεται στην 6η θέση με 13β. και τέρματα 17-5. Το παιχνίδι αυτό είναι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχε αναβληθεί εξ αιτίας ενός θανάτου συγγενικού προσώπου, παράγοντα του Αλυκανά.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ  - ΕΣΠΕΡΟΣ   (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)    
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, ο Κεραυνός Βουγιάτου υποδέχεται τον Έσπερο που… «καίγεται» για τη νίκη αφού αν επικρατήσει θα περάσει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 17 βαθμούς!
Ο Κεραυνός βρίσκεται στην 9η θέση με 7β. και τέρματα 11-13. Αντίθετα, ο Έσπερος βρίσκεται στην 5η θέση με 14β. και τέρματα 17-7.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου