Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Φάση από το σημερινό ντέρμπι Α.Ο. Λεβάντε-Θύελλα Αμπ.

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία και ένα ματς στην 9η αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Θύελλα Αμπελοκήπων επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Λεβάντε στο Ενωσιακό γήπεδο και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό που παίζει αύριο Κυριακή, εντός έδρας με τον Αετό Καλλιπάδου.
Τα αποτελέσματα:



Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   1-2
7΄ Διπλή προσπάθεια από τον Σπύρο Μαρίνο. Στο πρώτο σουτ θα διώξει ο Αυγουστίνος και στο δεύτερο οι αμυντικοί.
16΄ ΓΚΟΛ: Ο Χριστοδουλόπουλος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Νίκος Κακολύρης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα , για το 0-1.
19΄ Ο Μπουζιάνος από καλή θέση θα πιάσει το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λεβάντε.
41΄ Ο Γιακουμέλος θα ανατρέψει τον Πλέσσα, με τον διαιτητή Λιβέρη να σφυρίζει το φάουλ και να δείχνει ότι η παράβαση έγινε λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η παράβαση έχει γίνει εντός γραμμής.
50΄ ΓΚΟΛ: Ο Δρόσος εκτελεί φάουλ και ο Πάγια με γυριστή κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).
67΄ Ο Δρόσος και πάλι εκτελεί φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Χρήστο Κομιώτη που θα κάνει το σουτ, αλλά ο Διαμαντής μπλόκαρε την μπάλα.
70΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα-σουτ του Γιάννη Κομιώτη αιφνιδιάζει αμυντικούς και τερματοφύλακα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και 1-2.
75΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Λεβάντε. Ο Πλέσσας θα κάνει το δυνατό σουτ, ο Διαμαντής με υπερένταση θα διώξει, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να τη διώχνουν οι αμυντικοί.
82΄ Μπάσιμο από δεξιά στην περιοχή του Μαρούδα που θα βγάλει τη σέντρα και σε κενή εστία ο Γιάννης Κομιώτης δεν θα βρει την μπάλα.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Λιβέρης, με βοηθούς τους Μπέη και Στραβοπόδη.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Αυγουστίνος, Πολίτης, Κουσίδης, Πάγια, Τζιαφέρης Θ. (46' Αλεξανδρίδης), Κομιώτης, Δρόσος, Καφούσιας, Πλέσσας, Τζιαφέρης Κ., Λογοθέτης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι): Διαμαντής, Γιακουμέλος, Χριστοδουλόπουλος, Βυθούλκας, Κόκας, Μπουζιάνος, Κομιώτης Αλ., Κομιώτης Γ. (90΄ Διαμαντής Σ.) , Μαρίνος Σπ. (76΄ Μαρούδας Π.),  Ματαράγκας Ν., Κακολύρης (80΄ λ. τρ. Μαρίνος Γ.)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  -  ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ   3-2
44΄, 58΄ Γούλιαρης, 90΄+ Κωστής / 22΄, 80΄ Χασαλεύρης

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 85΄ του Γιάννη Πάστρα με απευθείας κόκκινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 12΄ με τον Νίκο Θεοδόση. 


Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Τρομπούκης με βοηθούς τους Πέττα και Κλάδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος, Αντίοχος, Βάλβης, Κωστής, Γούλιαρης, Τόδρη Ηλ., Ντούσης, Παππάς, Πάστρας, Τόδρη Ζαχ. (46΄ Παπαδάτος Ι.) Κυβετός.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Θεοδόσης Π., Στήθος, Τσουκαλάς Α., Φραγκογιάννης, Θεοδόσης Λ., Στραβοπόδης Π., Θεόδοσης Ν., Τσουκαλάς Δ., Τσουκαλάς Ζ., Σπίνος, Χασαλεύρης Δ.



Φάση από τον αγώνα Α.Ο. Κατασταρίου - Αχιλλέας



Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ  1-1
55΄ Κενίνι / 38΄ Κατσαρής

Στο 41΄ ο διαιτητής Μποζίκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μαρούδα του Κατασταρίου για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Μποζίκης, με βοηθούς τους Μάτσα και Κακολύρη.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος, Γκούσκος (43΄ Βυθούλκας), Κουτσουπιάς, Μαρούδας, Βιλλιάρδος, Πίσκοπος (54΄ Κενίνι), Παππά, Στήθος, Βαλτάς, Θεοδώσης, Πλαρινός (46΄ Πατρινός).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Αποστόλης Τζαμαλής): Σιούκας, Γκούσκος, Ελέζι, Καλογερόπουλος Γ., Αγγελόπουλος, Παπαδάτος, Λαγοπόδης, Γιοβάνη, Πλαρινός, Καραβίας (89΄ Καλογερόπουλος Σπ.), Κατσαρής (75΄ Πέττας).


ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ   0-6
/ 7΄ Σπαθής, 40΄, 45΄ Μαρίνος Δ., 51, 62, 70΄Λυκομήτρος





Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΙΠΑΔΟ ( 15:00  Γήπεδο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου )
ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Δ - ΠΛΕΣΣΑΣ - ΚΛΑΔΗΣ

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΤΣΙΛΙΒΗ  ( 15.00  Γήπεδο  Ενωσιακό )
ΜΠΟΖΙΚΗΣ - ΜΑΛΛΙΑΣ - ΨΑΡΡΗΣ

Α.Σ. ΑΓ ΛΕΩΝ - Α.Ο.Α. ΠΑΝΑΡΤΕΜIΣΙΑΚΟΣ ( 15:00  Γήπεδο  Αγ. Λέοντα )
ΜΠΕΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΜΑΤΣΑΣ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (11:30 Γήπεδο Αγγερικού)
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΜΠΕΗΣ - ΜΑΤΣΑΣ

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ  (11:30 Ενωσιακό γήπεδο)
ΜΑΛΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Δ - ΨΑΡΡΗΣ

Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ  (11:30 Γήπεδο Αμπελοκήπων)
 ΚΩΣΤΗΣ - ΚΛΑΔΗΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ  Γ

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  (12:00 Γήπεδο Πηγαδακίων)
ΜΠΟΖΙΚΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ – ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ  (12:30 Γήπεδο Πλάνου)
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ - ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  (15:00 Γήπεδο Αμπελοκήπων)
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΩΣΤΗΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ  Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου