Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΖΑΟ – ΒΟΛΕΪ: Δύο νίκες και μία ήττα


Πολύ δύσκολο το Σαββατοκύριακο για τις αποστολές του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Πελοπόννησο. Η συγκομιδή ήταν θετική, παρόλη την ταλαιπωρία (ταξιδεύοντας πολλά χιλιόμετρα και με καταρρακτώδης βροχή), αλλά και τους τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, οι Κορασίδες νίκησαν στην Αμαλιάδα και οι Γυναίκες είχαν μία νίκη (επί του Γ.Σ.Μ. Λυκαίας) και μία ήττα (από ΣΕΦΑ Αρκαδικό). Αναλυτικά:


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΖΑΟ 1-3
Αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, οι Κορασίδες του Ζ.Α.Ο. ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν μία δίκαιη νίκη με 3-1 σετ, παίζοντας καλό βόλεϊ κυρίως στα δύο τελευταία σετ.
Τα σετ ήταν 25-20, 22-25, 13-25, 16-25.
Ζ.Α.Ο. (Γρηγόρης Αβτζής): καλογέρη, Μεχτερίδη, Θεοδώση, Τσιροπούλου, Παλλαδινού, Αβτζή, Κολοκοτσά, Βυθούλκα, Ζαφείρη, Γκαμπή.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Σ.Ε.Φ.Α ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΖΑΟ  3-1
Ταξιδεύοντας 4 ώρες, μέσα σε απίστευτη κακοκαιρία, οι Γυναίκες του Ζ.Α.Ο. το προηγούμενο Σάββατο, αγωνίστηκαν στο Κλειστό της Τρίπολης, με αντίπαλο τον ΣΕΦΑ Αρκαδικός, έχοντας και τραυματίες τις Γκαμπή και Ζαφείρη που έσφιξαν τα δόντια και έπαιξαν! Μοιραία ήρθε η ήττα με 3-1 σετ.
Τα σετ ήταν 18-25, 25-23, 25-12, 25-22.
Ζ.Α.Ο. (Γρηγόρης Αβτζής): Σπαθάτου, Γκαμπή, Βυθούλκα, Ζαφείρη, Μαρίνου, Κολπονδίνου, Κοντωνή, Πλαρινού.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ - ΖΑΟ 1-3
Σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε και με νίκη με 3-1 σετ, πέτυχαν οι Γυναίκες, χθες Κυριακή, στο Κλειστό της Μεγαλόπολης, επί του ΓΣΜ Λυκαίας. Οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή ξεκούραστες, σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, έπαιξαν καλό βόλεϊ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Τα σετ ήταν  26-24, 21-25, 22-25, 24-26.

ΖΑΟ (Γρηγόρης Αβτζής): Σπαθάτου, Γκαμπή, Βυθούλκα, Ζαφείρη, Μαρίνου, Κολπονδίνου, Κοντωνή, Πλαρινού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου