Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Έγραψε ιστορία στο Βουκουρέστι


Με ένα παγκόσμιο μετάλλιο (χάλκινο) στις αποσκευές της, επέστρεψε στη Ζάκυνθο η αποστολή του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», που πήρε μέρος με 6 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι.
Ο αθλητής, Διονύσης Γιακουμέλος (-21, +94) είναι αυτός που φέρνει στο νησί τη μεγαλύτερη διάκριση (παγκόσμιο μετάλλιο) σε συλλογικό επίπεδο και σίγουρα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους τους Ζακυνθινούς!
Άλλο ένα μετάλλιο… «χάθηκε» την τελευταία στιγμή από τον αθλητή Άγγελο Βαρβαρίγο, ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι που τον κράτησε μακριά από τη συμμετοχή του στον μικρό τελικό της κατηγορίας του. Πάντως, ο Βαρβαρίγος αν και πήρε την 5η θέση πήρε τα μόρια που ήθελε για να περάσει στα ΤΕΦΑΑ!
Ήταν το δυνατότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, που δείχνει την φοβερή άνοδο του αθλήματος.  Συμμετείχαν 42 χώρες και συνολικά 570 αθλητές, με την Ελληνική αποστολή να αριθμεί 37 αθλητές και να έχει ως συγκομιδή 6 μετάλλια.

Ο προπονητής του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», Δημήτρης Παναγιωτόπουλος μιλάει απόψε στην αθλητική εκπομπή του IONIAN CHANNEL, «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου