Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Να γεμίσει η Παναγούλα


«Ετοιμοπόλεμοι» είναι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ενόψει του πολύ δύσκολου και κρίσιμου αγώνα με τον ιστορικό Σπόρτιγκ, την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στο Κλειστό της Παναγούλας.
Ο Περικλής Ταυρόπουλος είχε… βιντεοθεραπεία προχθές το βράδυ, αφού είδε δύο DVD με αγώνες του προσεχούς αντιπάλου (ο ένας ήταν με την Πεντέλη) και έβλεπε τα συμπεράσματά του για τον τρόπο που παίζει ο Σπόρτιγκ. Έτσι, η χθεσινή και σημερινή προπόνηση είναι βασισμένες στα συστήματα και την τακτική που θα προσπαθήσει ο έμπειρος κόουτς στους παίκτες του.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:30, αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, που θα «σπρώξουν» τους παίκτες στη νίκη.
Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ αποτελείται από τους: Κοτσέτα, Σκούφη, Καρακωνσταντάκη, Πόπιβτσακ, Τζινόπουλο, Μπονίκο, Χαΐκάλη, Ακτύπη, Βαρβαρίγο, Νικολόπουλο, Ζάγκλα και Χαλβατζή.

Οι Μαντήλας & Ζέρβας σφυρίζουν με Σπόρτιγκ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι διαιτητές για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Νότου, της Γ΄ Εθνικής. Στο ματς της Παναγούλας θα σφυρίξουν οι Μαντήλας & Ζέρβας, με κομισάριο τον κ. Μάρκου.

Δωροεπιταγή 150€ για ένα τυχερό
Νέα δωροεπιταγή θα δώσει σε έναν τυχερό η διοίκηση της ΑΓΕΖ, στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Σπόρτιγκ. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στην κλήρωση αυτής της αγωνιστικής, δωροεπιταγή αξίας 150€ από την εταιρεία ΤΕΜΠΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για αγορά προϊόντων των εταιρειών ROTEX - DAIKIN - CALPAK - WILO - INVENTOR. Η προσφορά ισχύει ως και 31/05/2014».

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Χωρίς Παπάνογλου και Ένεζλη στην Ζάκυνθο
Στην Ζάκυνθο ταξιδεύει ο Σπόρτιγκ για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Αλέξη Καρατζά να αφήνει εκτός αποστολής για ακόμα ένα παιχνίδι τους Σεραφείμ Παπάνογλου και Αντώνη Ένεζλη, καθώς ο πρώτος δεν κρίνεται ακόμη έτοιμος από τον Έλληνα προπονητή. Ουσιαστικά ο κύριος λόγος έγκειται στο ότι στην δωδεκάδα πρέπει να υπάρχουν, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, παίκτες κάτω των 22 ετών, και αυτό αφήνει και τους δυο εκτός αποστολής, μετά από απόφαση του προπονητή τους.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Καρατζάς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ χθες η ομάδα του αντιμετώπισε στα Πατήσια σε φιλικό παιχνίδι το Αιγάλεω.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Πετριανίδης
Πολλά παράδοξα συμβαίνουν στα Εθνικά μας πρωταθλήματα, και ένα από αυτά έλαβε τόπο στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στο Γαλάτσι και την Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα το φύλλο αγώνα, και οι διαιτητές «καίνε» τον πάουερ φόργουορντ του Γαλατσίου, Παναγιώτη Πετριανίδη.
Στο εν λόγω παιχνίδι υπήρξε πολύ ένταση, αρκετές τεχνικές ποινές, αλλά και την απόφαση των διαιτητών να κρατήσουν το δελτίο του Πετριανίδη, με το φύλλο αγώνα να είναι εντελώς κατατοπιστικό: «καταλογίσαμε φάουλ στο Νο 8 του Α.Ο. Γαλατσίου, Πετριανίδη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και του δώσαμε τεχνική. Τότε ο παίκτης κινήθηκε απειλητικά στον διαιτητή Νάκα (απόπειρα βιαιοπραγίας) αλλά τον συγκράτησαν συμπαίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων. Στο τέλος του ματς, κρατήθηκε το δελτίο του»
Εν κατακλείδι ο παίκτης με βάση τον κανονισμό κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή της ΕΟΚ, τιμωρία που μπορεί να φτάσει ως και τις 6 αγωνιστικές.


πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου