Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όλα τα βλέμματα στο Ενωσιακό


Με την 8η  «στροφή» συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται αύριο στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, όπου ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται την Θύελλα Αμπελοκήπων. Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Σάββατο 30 Νοεμβρίου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Βάσει δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, ο Αστέρας Μαχαιράδου δεν φαίνεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα στο συγκεκριμένο ματς, με αντίπαλο τον Ελατιακό.  Οι γηπεδούχοι έδειξαν και στο προηγούμενο (εκτός έδρας) παιχνίδι με τον Αετό Καλλιπάδου ότι σιγά-σιγά ανεβάζουν στροφές στο πρωτάθλημα και δεν θα έχουν προβλήματα με τον Ελατιακό, που έχει την 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 27 γκολ (πίσω από τον Απόλλωνα που έχει δεχτεί 33).
Ο Αστέρας βρίσκεται στην 7η θέση με 8β. και τέρματα 10-13, ενώ ο Ελατιακός στην 10η με 4β. και τέρματα 10-27.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας, Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται την τρίτη Θύελλα Αμπελοκήπων, σε ένα ματς που σίγουρα θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο.
Ο Α.Ο. Λεβάντε θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 2η  θέση και να αυξήσει τη διαφορά του από την Θύελλα στους 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον Λεβάντε, στον έναν βαθμό.
Ο Α.Ο. Λεβάντε βρίσκεται στην 2η θέση με 19β. και τέρματα 24-4. Η Θύελλα βρίσκεται μία θέση πιο κάτω με 18β. και τέρματα 25-4. Και οι δύο ομάδες έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ  (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Τον ουραγό της βαθμολογίας, Αχιλλέα υποδέχεται αύριο το μεσημέρι ο Α.Ο. Κατασταρίου, στο γήπεδο Αγγερικού. Οι γηπεδούχοι μετά την εκκωφαντική (εκτός έδρας) νίκη επί του Απόλλωνα με 7-2, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε έναν Αχιλλέα που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα.
Ο Α.Ο. Κατασταρίου βρίσκεται στην 8η θέση με 7β. και τέρματα 20-19. Ο Αχιλλέας είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και τέρματα 4-26.



Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ  (15:00, Δημοτικό Στάδιο)
Την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Αετό Καλλιπάδου υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι ο πρωτοπόρος Α.Ο. Ζακυνθιακός στο Δημοτικό Στάδιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλοντας να κόψουν πρώτοι το νήμα στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Αετός θέλει να κάνει μία αξιόλογη εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο, αντάξια της φετινής του πορείας.
Ο Α.Ο. Ζακυνθιακός βρίσκεται στην 1η θέση με 21β. και τέρματα 41-7 και ο Αετός καλλιπάδου στην 5η με 12β. και τέρματα 11-15.

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ  (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Εύκολο απόγευμα φαίνεται να έχει την Κυριακή η ομάδα του Α.Ο. Τσιλιβή που θα φιλοξενηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο από τον Απόλλωνα, ο οποίος με 33 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
Ο Α.Ο. Απόλλων βρίσκεται στην 11η θέση με 1β. και τέρματα 5-33. Ο Α.Ο. Τσιλιβή βρίσκεται στην 9η θέση με 7β. και τέρματα 11-13.

Α.Ε. ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.  (15:00, Γήπεδο Αγίου Λέοντα)
Μετά το ντέρμπι μεταξύ Α.Ο. Λεβάντε και Παναρτεμισιακού Α.Ο., το πιο ενδιαφέρον ματς της 8ης αγωνιστικής είναι αυτό που θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και θέλουν να παραμείνουν εκεί, ευελπιστώντας να έχουν μία σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και να μπορέσουν (μία από τις δύο) να μπουν στην τετράδα των μπαράζ.

Η Α.Ε. Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος βρίσκεται στην 6η θέση με 11β. και τέρματα 13-16. Η ομάδα των Λαγκαδακίων βρίσκεται στην 4η θέση με 12β. και τέρματα 16-13. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου