Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μάχη των παραγόντων στα «ερτζιανά»


Η κόντρα διοίκησης-Κούρτη συνεχίστηκε χθες στα «ερτζιανά». Συμπερασματικά, οι παράγοντες του ΑΠΣ δεν θέλουν τον κ. Κούρτη στην ομάδα, σαν διοικητικό στέλεχος. Βέβαια, υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις οι οποίες και θα εκδηλωθούν σύντομα. Ο κ. Κούρτης επεσήμανε ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στο νησί και θα δώσει συνέντευξη τύπου, μαζί με τον Ιταλό Κάρλο Πίτσι. Μάλιστα, η συνέντευξη θα γίνει παρουσία νομικού συμβούλου.
Τονίζουμε ότι η «ΗΜΕΡΑ» δεν πρόκειται να ασχοληθεί περισσότερο με τις αντιπαραθέσεις των παραγόντων που εκφράζονται σε άλλα μέσα. Εκείνο που ενδιαφέρει άμεσα, είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Εντατικοί ρυθμοί στην προετοιμασία
Συνεχίζεται, εντατικά, η προετοιμασία της ομάδας στην κωμόπολη της Λυδίας και στο γήπεδο «Θεόδωρος Ζαγοράκης», ενόψει το πολύ δύσκολου αγώνα με την Δόξα στην Δράμα το Σάββατο (ΟΤΕ TV Sport 4, 18:00).
Ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον τιμωρημένο αρχηγό Κώστα Οικονόμου, ενώ ταξίδεψαν και ενσωματώθηκαν στην αποστολή οι Πέττας, Στασινόπουλος και Γωνιάδης. Με τον Νομικό τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού ο παίκτης νιώθει καλύτερα, δίνοντας έτσι λύσεις στον Ιταλό προπονητή.
Σε ότι αφορά τον ζακυνθινό επιθετικό, Κώστα Κάρδαρη, η μαγνητική τομογραφία (δυστυχώς) έδειξε ρήξη χιαστού, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να χρειαστεί, άμεσα, χειρουργική επέμβαση.


Ο Φωτιάδης (Σερρών) στη Δράμα
Τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Football League, γνωστοποίησε η ΚΕΔ, μέσω ανακοίνωσής της. Στη Δράμα σφυρίζει ο Σερραίος διαιτητής Φωτιάδης, με βοηθούς τους Σάββα και Κωτούλα (Σερρών).

Το Σάββατο (12:00) οι Νέοι στον Γάζωρο
Με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα Νέων και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Γαζώρου. Το ματς αυτό θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Ζίχνης, στις 12 το μεσημέρι. Οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές είχαν ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες, με Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός) και Καβάλα (εντός).

Τελευταία νέα από Δράμα
Στο εντός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στην Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» γνωρίζουν ότι για να έχει αντίκρισμα ο βαθμός στο Καυταντζόγλειο θα πρέπει να επικρατήσουν της ομάδας του Ιονίου και το θετικό είναι ότι ο προπονητής, Κώστας Βασιλακάκης είδε τους Χατζηλιάδη, Μουδούρογλου να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς. Σε ότι αφορά τον Μπάμπη Περπερίδη, ο μπακ της Δόξας ανεβάζει διαρκώς ρυθμό και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. (πηγή: flnews.gr)





 πηγή: Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου