Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι στους Αμπελόκηπους


Ένα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει η 7η  «στροφή» του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Αμπελοκήπων η Νέα Σάντα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναρκαδικό και σε περίπτωση νίκης τον πλησιάζει στον έναν πόντο. Από τα επτά παιχνίδια, ένα θα γίνει το Σάββατο και τα υπόλοιπα την Κυριακή (πρωί και απόγευμα). Το ματς της Δόξας Λιθακιάς με τον Κεραυνό Βουγιάτου αντί για το γήπεδο της Λιθακιάς (δεν είναι ακόμα έτοιμα τα αποδυτήρια) θα γίνει στο Ενωσιακό. Τέλος, ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Αστέρας Πλάνου. Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Σάββατο 16 Νοεμβρίου
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει στα Πηγαδάκια όπου η τοπική Δόξα (ουραγός του πρωταθλήματος μαζί με τον Α.Ο. Βασιλικού) υποδέχεται τον Πειρατή ΖΑΓΟ. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκονται μία θέση πιο πάνω από τους γηπεδούχους και σίγουρα όποια ομάδα νικήσει θα πάρει μία νίκη πιο πολύ ψυχολογίας.


Κυριακή 17 Νοεμβρίου
Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΣ (11:30, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Στη κοινή έδρα των Αμπελοκήπων ο επανεμφανιζόμενος Α.Ο. Αργασίου που σε 6 αγώνες έχει ήδη 9 βαθμούς, αντιμετωπίζει τον Έσπερο που σε 5 παιχνίδια (υπολείπεται αυτό με τον Κεραυνό Βουγιάτου) έχει 11 βαθμούς. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν ένα προβάδισμα για τη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (11:30, Γήπεδο Αγγερικού)
Να… διασκεδάσουν την απώλεια δύο βαθμών της προηγούμενης αγωνιστικής στον Πλάνο, από τον τοπικό Αστέρα (1-1) θέλουν άπαντες στον Εθνικό Σκουλικάδου που υποδέχονται στον Αγγερικό τον ουραγό Α.Ο. Βασιλικού, που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ (11:30, Ενωσιακό γήπεδο)
Χωρίς δικό της, ακόμα, γήπεδο η Δόξα, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες στα αποδυτήρια του γηπέδου Λιθακιάς, υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου τον Κεραυνό Βουγιάτου.  Πάντως οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και βάσει βαθμολογικής θέσης και των δύο αντιπάλων (ισοβαθμούν με 7 βαθμούς έκαστος) κάνει από μόνο του το ματς, αμφίρροπο.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (12:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Βάσει διαφοράς σε ρόστερ, αλλά και βαθμολογίας, το παιχνίδι στο γήπεδο των Πηγαδακίων έχει φαβορί και αυτό είναι ο τοπικός Α.Ο. Αλυκανάς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Πειρατή στο Ενωσιακό γήπεδο.

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ – Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αυτό μεταξύ της Α.Ε. Γερακαρίων και της Α.Ε. Ζακύνθου στο γήπεδο Πηγαδακίων. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν το καλύτερο ξεκίνημά τους στο φετινό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ενισχύθηκαν σημαντικά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά τους έως τώρα.

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής φιλοξενεί το γήπεδο Αμπελοκήπων, με τη Νέα Σάντα να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναρκαδικό. Οι γηπεδούχοι, που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον 2 βαθμούς, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στον έναν, ενώ οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 1η θέση με 16 βαθμούς θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν πρώτοι, αφού ο Εθνικός Σκουλικάδου… καραδοκεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου