Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Τι θα δείτε αύριο

Ο Μαλαφούρης με κεφαλιά πετυχαίνει το 2-3

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια του Σαββάτου, με τα οποία άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και ένα της Β΄ για την 6η αγωνιστική. Ο Ζακυνθιακός αν και είχε κακή απόδοση στο γήπεδο του Πλάνου, επικράτησε με 4-2 του Α.Ο. Τσιλιβή που τον κοίταξε στα μάτια. Και τα άλλα δύο παιχνίδια της Α΄ είχαν για νικητή των φιλοξενούμενο. Αναλυτικά:



Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ     1-3
Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον έμπειρο Χρήστο Κομιώτη (σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ) ο Α.Ο. Λεβάντε πέρασε από τον Αγγερικό, επικρατώντας με 3-1 του δυνατού και ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα, Α.Ο. Κατασταρίου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν με συνεχές πρέσινγκ να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι, με κεφαλιά του Χρήστου Κομιώτη, από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Δρόσου. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι έτσι τελείωσε το ημίχρονο,
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62΄ η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπόυς, αφού ο Πατρινός με δυνατό, διαγώνιο, σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Όμως και πάλι ο Χρήστος Κομιώτης στο 71΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Ρένεσης) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 1-3 πέτυχε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Γαβριήλ Καφούσιας.
Καλή η διαιτησία του Αντώνη Μποζίκη και των βοηθών του Πέττα και Κλάδη.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος, Θεοδώσης, Τάσιος, Μαρούδας, Βιλλιάρδος Ν., Κουτσουπιάς (21′ λ.τρ. Βαλτάς), Πίσκοπος, Παππά, Στήθος, Βυθούλκας, Πατρινός.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Αυγουστίνος, Χρ. Κομιώτης, Πάγια, Κουσίδης, Τζιαφέρης Κ., Τζιαφέρης Θ., Πλέσσας, Καφούσιας, Σκέμπη, Δρόσος, Πολίτης.





Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ  - Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ    2-4
Τι κι αν κατέβηκε στο σημερινό παιχνίδι με μόλις 13 παίκτες (εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες), τι κι αν έπαιζε από το 76΄ με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του αρχηγού Άγγελου Κλάδη (με 2η  κίτρινη), ο Α.Ο. Τσιλιβή στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και θα μπορούσε αν είχε βοήθειες από τον πάγκο (αλλαγές) να πάρει έστω την ισοπαλία.
Από την άλλη, η ομάδα του Α.Ο. Ζακυνθιακού προβλημάτισε με την απόδοσή της και με κάποιες… εξάρσεις στο παιχνίδι της, αλλά και στην ικανότητα κάποιων παικτών της, κατάφερε να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σε ότι αφορά τη διαιτησία, ο άρχων της αναμέτρησης, Δημήτρης Στεριώτης, είχε λάθη στο παιχνίδι (και για τις δύο ομάδες) ενώ ελέγχεται και για τη φάση του 24΄ όπου οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Λιβέρη από τον Βασίλη Κλάδη. Σωστή η απόφασή του στην αποβολή του Άγγελου Κλάδη (ήταν και οι δύο κίτρινες).
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο γόνατο του Διαμαντή Χαρακτινού, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Ο παίκτης θα ανέβει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη για να υποβληθεί σε μαγνητική.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
14΄ Ο Παντελέων θα πασάρει στον Πέττα που θα κάνει το σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα να περνάει άουτ.
24΄ Ο Λιβέρης ανατρέπεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Βασίλη Κλάδη και ο βοηθός Κωστάκης δείχνει το σημείο του κόρνερ, με τη σύμφωνη γνώμη του διαιτητή.
27΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης με ωραία πάσα (από τη μεσαία γραμμή) θα βρει στην αντίπαλη περιοχή τον Καραμαλίκη που με πλασέ θα προλάβει την έξοδο του Κλάδη και θα ανοίξει το σκορ.
43΄ ΓΚΟΛ: Ο Σούρμπης θα κάνει φάουλ στον Πέττα, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Θα το εκτελέσει απευθείας ο Μέμος Προκόπης, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Χαρακτινού.
45΄ ΔΟΚΑΡΙ για το Τσιλιβή. Λάθος γύρισμα του Κίτου στον Χαρακτινό, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα και ο Φυτόπουλος με υπερένταση την πρόλαβε (και τον Παντελέων) πριν περάσει τη γραμμή και αφού πρώτα αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
50΄ Εξαιρετική ενέργεια του Λιβέρη από τη μεσαία γραμμή και αριστερά, τη κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα για τον Καραμαλίκη, με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άουτ.
55΄ Σέντρα του Μπάστα Αν., ο Παντελέων στην περιοχή και από καλή θέση δεν μπόρεσε να πιάσει τη κεφαλιά.
60΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ του Λιβέρη, πιο ψηλά απ’  όλους θα πηδήξει ο Καραμαλίκης και με κεφαλιά θα κάνει το 1-2.
64΄ ΓΚΟΛ: Ο Γιακουμέλος θα εκτελέσει φάουλ και ο Πέττας στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 2-2.
76΄ ΑΠΟΒΟΛΗ: Ο Άγγελος Κλάδης θα αντικρίσει για καθυστέρηση την 2η κίτρινη κάρτα και θα αφήσει το Τσιλιβή με 10 παίκτες.
78΄ Σέντρα του Θεοδώση, στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά, ο Μαλαφούρης θα πετύχει το 2-3.
84΄ Ο Πέττας θα δώσει για τον Λιβέρη που με κεφαλιά-πάσα θα βγάλει τετ-α-τετ τον Μαλαφούρη με τον Κλάδη Β., με τον τελευταίο να αποκρούει την μπάλα στο πλασέ του επιθετικού του Ζακυνθιακού.
85΄ ΓΚΟΛ: Κι ότι δεν πέτυχε στην προηγούμενη φάση ο Μαλαφούρης το κάνει με προβολή, αφού πρώτα ο Λιβέρης έδωσε νέα ασίστ, αυτή τη φορά στον Βοζαΐτη ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την έστειλε στα δίχτυα, για το τελικό 2-4.
89΄ Ωραία πάσα του Πέττα στον Βοζαΐτη, ο τελευταίος από καλή θέση, σούταρε άουτ.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Στεριώτης, με βοηθούς τους Δημ. Κωστάκη και Βας. Μάτσα.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Κλάδης Β., Μπιάζης, Κλάδης Αγ., Μετζαλίρας, Κρεζίας (82΄ Παπαδόπουλος), Προκόπης, Μπάστας Αν., Γιακουμέλος, Παντελέων, Πέττας, Σάλα Λ.


Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός (46΄ λ. τρ. Μάργαρης), Κίτος (46΄ Θεοδώσης), Σολωμός, Αρκαδιανός, Φυτόπουλος, Μαλλιάς (69΄ Βοζαΐτης), Σούρμπης, Λιβέρης, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης, Πέττας.






ΑΧΙΛΛΕΑΣ  -  ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ   0-1

«Φασούλι το φασούλι… γεμίζει το σακούλι», λέει ο λαός μας, αλλά και οι άνθρωποι του Αετού Καλλιπάδου, που επικράτησαν το Σάββατο το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο του Αχιλλέα με 1-0 και έφτασαν τους 12 βαθμούς, σε 5 αγώνες!
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα (ήταν δυνατό, χωρίς να ξεφύγει) και οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Γιάννη Καποδίστρια στο 42΄ πήραν ακόμα ένα «τρίποντο». Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια και λάθος στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι από άλλες φορές, έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ με τον Τζαβαλά, στο 25΄. Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Βούλτσο και πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος, ο Ψάρρης Χαρ. πρόλαβε και έδιωξε. Και πάλι ο Τζαβαλάς στο 65΄ πίεσε και κέρδισε την μπάλα από τον Καπαρέλη Π., το σουτ όμως που επιχείρησε, από καλή θέση, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καλλιπάδου.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 88΄ με τον Γουσέτη Δ. όταν είδε από μακριά τον Καραβία εκτός θέσης, επιχείρησε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Τάσος Λιβέρης, με βοηθούς τους Στραβοπόδη και Κοριανίτη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Αποστόλης Τζαμαλής): Καραβίας, Καλογερόπουλος Γ. (70′ Μαρίνος Σπ.), Τσάκουλης, Ελέζι, Λαγοπόδης, Παπαδάτος (70′ Μπουργιάζης), Τζαβαλάς, Πλαρινός, Τσιριγώτης, Γκούσκος, Στραβοπόδης (62′ Γιοβάνης).

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Βούλτσος, Ψάρρης Α., Ψάρρης Χ., Ψάρρης Π., Καπαρέλης Π., Χαρακτινός Σ., Γουσέτης Α., Μαρόπουλος (62′ Καπαρέλης Ευστ.), Καπαρέλης Ι. (71′ Μαμφρέδας Δ.), Γουσέτης Δ., Καποδίστριας.



Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙ   0-3



Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ των παραπάνω αγώνων, καθώς και φωτογραφίες…



ΚΥΡΙΑΚΗ   10/11/2013
ΑΓ  ΛΕΩΝ - ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ      ΓΗΠ : ΑΓ  ΛΕΟΝΤΑ       ΩΡΑ : 15.00
ΜΠΕΗΣ - ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ - ΠΛΕΣΣΑΣ

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  ΓΗΠ :  ΕΝΩΣΙΑΚΟ     ΩΡΑ : 15.00
ΠΕΤΤΑΣ - ΜΠΟΖΙΚΗΣ - ΨΑΡΡΗΣ

Α.Ο. ΠΑΝΑΡΤΕΜIΣΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ            ΩΡΑ :  15.00
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΠΑΣΤΑΣ - ΜΑΤΣΑΣ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΛΑΝΟΣ - ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ     ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ              ΩΡΑ : 15.00
ΚΩΣΤΗΣ - ΜΑΛΛΙΑΣ - ΚΛΑΔΗΣ

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ      ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ    ΩΡΑ : 11.30
ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΟΡΙΑΝΙΤΗΣ

ΠΕΙΡΑΤΗΣ - ΑΛΥΚΑΝΑΣ      ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ           ΩΡΑ : 11.30   (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Δ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ -ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ -  ΛΙΘΑΚΙΑ   ΓΗΠ : ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ       ΩΡΑ:  11.30
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ - ΠΛΕΣΣΑΣ - ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΒΟΥΓΙΑΤΟ  ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ      ΩΡΑ : 11.30
ΜΑΛΛΙΑΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Γ.


ΔΕΥΤΕΡΑ  11/11/2013
Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ    ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ    ΩΡΑ : 15.00

ΨΑΡΡΗΣ - ΜΠΕΗΣ - ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου