Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Φεύγει ο Μέσι(;)


«Νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν», αναφέρθηκε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota»
Πριν από μερικές ημέρες από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» έλεγαν πως ο Λιονέλ Μέσι έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος Φρανσουά Γκαγιάρδο, που επιμελείται το ρεπορτάζ, πάει το συγκεκριμένο θέμα ένα βήμα πιο πέρα και ισχυρίζεται πως ο Αργεντινός αστέρας έχει ήδη αποφασίσει να αφήσει το «Καμπ Νου».

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μπαρτσελόνα, μολονότι πριν από δύο μήνες δεσμεύθηκε πως θα προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών στο συμβόλαιο του παίκτη, τελικά αυτό δεν συνέβη και εκείνος πλέον νιώθει... προδομένος!
«Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν από δύο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του. Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν.
Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν. Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν», αναφέρει το ρεπορτάζ του Γκαγιάρδο.

Πηγή:  a-sports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου