Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων»


Βρισκόμαστε ήδη στην 5η «στροφή» του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής και η ομάδα της Ζακύνθου, η οποία έχει παίξει 4 παιχνίδια, κάνοντας το ρεπό της στην 1η  αγωνιστική, δεν έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας για συγκάτοικο τον προσεχή αντίπαλο, Α.Ο. Γαλατσίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 271 πόντους (μ.ο. 67,7), ενώ έχουν δεχτεί 267 (μ.ο. 66,7) και έχουν πετύχει 18 τρίποντα (μ.ο. 4,5). Τους 271 πόντους έχουν πετύχει οι: Ακτύπης 50 (3), Χαλβαντζής 43, Σκούφης 39 (7), Μπονίκος 35 (1), Τζινόπουλος 31 (1), Κοτσέτας 29 (2), Καρακωσταντάκης 19 (3), Νικολόπουλος 16 (1), Ζάγκλας 7, Χαϊκάλης 2.
* Σκόρερ και τρίποντα είναι συγκεντρωτικά, ανεξάρτητα από το σε πόσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.



Σε 9 μέρες το ματς με το Γαλάτσι
Λόγω του ότι την Κυριακή είναι η γιορτή του Πολυτεχνείου, η 6η αγωνιστική πάει μία εβδομάδα αργότερα κι έτσι η αποστολή της ΑΓΕΖ θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Γαλατσίου. Έτσι, ο κ. Ταυρόπουλος θα δώσει διήμερο ρεπό (Σαββατοκύριακο) στους παίκτες του για να ξεκουραστούν, αλλά και αποφορτιστούν από το κλίμα των τελευταίων ημερών.

Στο ματς με το Κορωπί τραυματίστηκε ο Γιώργος Σκούφης (διάστρεμμα) και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή. Φυσικά δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά στην αποστολή για το Γαλάτσι.

πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου