Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τοπικό ντέρμπι στο Μαχαιράδο



Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο τον Άγιο Λέοντα, που από τα μέσα της εβδομάδας και επίσημα λέγεται Α.Ε. Αγίου Λέοντα-Κοιλιωμένος, ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται τον Α.Ο. Απόλλων, ενώ οι 3οι της βαθμολογίας, Θύελλα Αμπελοκήπων και Αετός Καλλιπάδου παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο Αμπελοκήπων. Επίσης, ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι του Μαχαιράδου, όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:


Σάββατο 16 Νοεμβρίου
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ – Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ  (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Α.Ο. Λεβάντε (λόγω δυναμικής, αλλά και βαθμολογικής διαφοράς) να έχει το προβάδισμα στο ματς με τον Απόλλωνα.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Νίκος Μαβίδης δεν υπολογίζει στο συγκεκριμένο ματς τον… «Αθηναίο» Χρήστο Κομιώτη που δεν θα κατέβει για οικογενειακό λόγο, αλλά επιστρέφουν οι τιμωρημένοι (από κάρτες) Σταμίρης και Λογοθέτης, όπως και ο Θανάσης Τζιαφέρης που επέστρεψε στο νησί. Ο Λεβάντε βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 13β. και τέρματα 15-3.
Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Σπύρος Φιορεντίνος δεν έχει πολλές λύσεις, αφού οι περισσότερες παίκτες του έχουν πάει στην ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 11η θέση με 1β. και τέρματα 3-20.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ  (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Η Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται στο Ρόιδο τη φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος, τον Αετό Καλλιπάδου. Και οι δύο ομάδες… συγκατοικούν στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 12 βαθμούς.
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ: Ο Θοδωρής Δραγώνας εκτός από τον τραυματία Ανδρέα Χαρακτινό (θα λείψει για δύο μήνες) έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στη διάθεσή του. Ο Αετός βρίσκεται στην 4η θέση με 12β. και τέρματα 10-7.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.  (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Το ντέρμπι του πρώην Δήμου Αρτεμισίων, φιλοξενεί η 6η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, με τον Αστέρα Μαχαιράδου να «υποδέχεται» τον Παναρτεμισιακό Α.Ο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ο Νίκος Κοντονής δεν υπολογίζει για το ντέρμπι τους τραυματίες Κόρδα, Παπαδάτο Ανδρ., Μαρούδα και Τσιλίκη Ν., αλλά και τους τιμωρημένους Παπά και Γούλιαρη. Επίσης, θα απουσιάζει εκτός νησιού ο Κακολύρης. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 8η θέση με 5β. και τέρματα 6-8.
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Ο Νίκος Βεντουρής δεν υπολογίζει τον τραυματία Κορφιάτη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βαρβαρίγος και Καπετάνης. Ο Παναρτεμισιακός βρίσκεται στην 6η θέση με 9β. και τέρματα 10-5.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ  (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Σημαντικό παιχνίδι και αυτό στο γήπεδο του Αγγερικού, όπου ο Α.Ο. Κατασταρίου υποδέχεται τον Α.Ο. Τσιλιβή. Δύο ομάδες που δεν έχουν και καλή… συγκομιδή βαθμών και θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο».
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ο Σταύρος Σκιαδόπουλος δεν υπολογίζει (μόνο) τον τραυματία Κώστα Κουτσουπιά. Το Καταστάρι βρίσκεται στην 9η θέση με 3β. και τέρματα 12-16.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Ο Παναγιώτης Τρουπιώτης είδε με χαρά χθες στην προπόνηση να προπονείται κανονικά ο Στάθης Μπάστας, τον οποίο θα συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Επίσης, το πρώτο του φετινό παιχνίδι θα παίξει ο αρχηγός της ομάδας, Παύλος Τσιόλης που είχε 5 αγωνιστικές τιμωρίας (από πέρυσι). Τιμωρημένοι με κάρτες είναι οι Άγγελος Κλάδης και Νίκος Καλογέρης. Το Τσιλιβή βρίσκεται στην 7η θέση με 5β. και τέρματα 9-11.


Κυριακή 17 Νοεμβρίου
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ-ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (15:00, Δημοτικό Στάδιο)
Ο πρωτοπόρος της φετινής κούρσας, Α.Ο. Ζακυνθιακός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο την ισχυρή φέτος Α.Ε. Άγιος Λέων-Κοιλιωμένος και σίγουρα όσοι βρεθούν στο Στάδιο θα δουν ένα καλό παιχνίδι.
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ο Στράτος Κουρούμαλος εκτός από τους… γνωστούς τραυματίες Μάριο Κωστάκη και Γιώργο Μποτώνη δεν θα έχει και τον τερματοφύλακα Διαμαντή Χαρακτινό που τραυματίστηκε στο ματς με τον Α.Ο. Τσιλιβή και χειρουργήθηκε, επιτυχώς, στο αριστερό του πόδι. Ο Ζακυνθιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15β. και με τέρματα 27-3.
Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ-ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Ο Νίκος Λιβέρης εκτός από τον Ρουχίτσα που θα λείπει εκτός νησιού, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του, στη διάθεσή του. Ο Άγιος Λέων βρίσκεται στην 5η θέση με 10β. και με τέρματα 10-8.

Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Στο ντέρμπι… ουραγών ο Ελατιακός υποδέχεται  στην κοινή έδρα του Ενωσιακού γηπέδου τον Αχιλλέα.
Α.Ε. ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ: Ο Δημήτρης Καρτσακλής για ένα ακόμα αγώνα δεν υπολογίζει… τον εαυτό του (τραυματίας), αλλά και τους Θεοδόση-Μπουρλίση Νίκο (τραυματίας) και τους Τασούλα Αχιλλέα, Πλαρινό Μάνο και Μίχο Αλέξη που θα λείψουν για επαγγελματικούς λόγους. Ο Ελατιακός βρίσκεται στην 10η θέση με 1β. και τέρματα 7-21.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ο Αποστόλης Τζαμαλής δεν υπολογίζει τον τραυματία Φούλη Αγγελόπουλο. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Ο Αχιλλέας βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και τέρματα 3-20.

πηγή: Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου