Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: Πανέτοιμος ο ΑΠΣ για τη σέντρα και τη νίκη


Παρουσία του Ιταλού προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο, πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση των παικτών της Ζακύνθου, κάτω υπό άσχημες καιρικές συνθήκες (έβρεχε συνεχώς και κατά διαστήματα πολύ έντονα), με το γήπεδο να έχει γίνει πολύ βαρύ. Επισημαίνουμε ότι ήταν η πρώτη προπόνηση αυτής της εβδομάδας με τον Ιταλό κόουτς παρόνατ, αφού γύρισε χθες το πρωί από την ιδιαίτερη πατρίδα του (είχε πάει για να αποκτήσει και το δίπλωμα UEFA Pro).


Τέσσερις (σημαντικές) απουσίες
Τελικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν οι Ανδρέας Νομικός και Μπάμπης Πετράκος δεν μπόρεσε να λυθεί και οι δύο παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου.
Σε ότι αφορά τον Μπάμπη Πετράκο η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε την πρ. Τρίτη έδειξε ένα οστικό οίδημα στα μετατάρσια, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να είναι καν στην αποστολή ο μεσοαμυντικός που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος. Ούτε και ο Νομικός τελικά θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του Ιταλού κόουτς, αφού η θλάση στους προσαγωγούς είναι βαθιά και θέλει ειδική αγωγή και ξεκούραση.
Τέλος, σε αυτούς τους δύο απόντες, συγκαταλέγονται και οι τιμωρημένοι Λάζαρος Φωτιάς (δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρίας του σε αυτό το παιχνίδι) και Φράνκο Τορεζάνι, που αποβλήθηκε (άδικα) στην Δράμα με 2η κίτρινη κάρτα.  Στα ευχάριστα, η επιστροφή του αρχηγού, Κώστα Οικονόμου που εξέτισε τη μία αγωνιστική τιμωρίας, στο ματς της Δράμας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Θέλει να «σπάσει» την έδρα
Δεν θα μπορούσε να μην είναι εξαιρετικό το κλίμα στον Τύρναβο μετά τη νίκη επί του Ηρακλή (1-0). Οι Θεσσαλοί σημείωσαν μία ιστορική επικράτηση και στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Στόχος της ομάδας του Άγγελου Διγκόζη είναι να σπάσει το απόλυτο των νικών (3Χ3) των νησιωτών. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς. Ο Όμο είναι, εκ νέου, στη διάθεση του προπονητή του. Η αποστολή του Τυρνάβου θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί αύριο για Ζάκυνθο. (πηγή: flnews.gr)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «Δύσκολο το ματς στη Ζάκυνθο»
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα flnews.gr, ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου. Ο κ. Διγκόζης για το παιχνίδι της Ζακύνθου, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και να δουλεύουμε, ώστε να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται η παραμονή».

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων
Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια προπώλησης για τον αγώνα της Κυριακής και η «ΗΜΕΡΑ» σας θυμίζει που μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Τα σημεία προπώλησης λοιπόν είναι: Τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ» & «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», η Κρεπερί «LOCOS» και το Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου