Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Μονόδρομος η νίκη


Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ, για το δύσκολο αγώνα της Κυριακής στο Γαλάτσι με την ομώνυμη ομάδα. Στην κυριολεξία η αποστολή των «ερυθρολεύκων» από το Κλειστό της Παναγούλας θα μεταβούν στο λιμάνι για να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 14:30.

Όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας φύλλο, οι κ. Περικλής Ταυρόπουλος και Νίκος Θεοδόσης δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, εκτός από τον Τάσο Βαρβαρίγο που νιώθει πόνους στην πλάτη και ακολουθεί φυσιοθεραπείες, όμως υα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Η αποστολή θα αποτελείται από τους: Τζινόπουλο, Σκούφης, Πόπιβτσακ, Καρακωνσταντάκη, Ακτύπη, Μπονίκο, Χαϊκάλη, Κοτσέτα, Νικολόπουλο, Χαλβατζή, Βαρβαρίγο και Ζάγκλα.
Η «ΗΜΕΡΑ» ζήτησε την άποψη του ζακυνθινού καλαθοσφαιριστή, Κώστα Ακτύπη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

-Κώστα, την Κυριακή δίνεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα με αντίπαλο το Γαλάτσι. Πώς κύλησε η προετοιμασία αυτές τις δύο εβδομάδες;
«Δουλέψαμε σκληρά ώστε να βελτιώσουμε τα κακά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στο Γαλάτσι, μια ομάδα που μπορεί να έχει χάσει όλα τα ματς αλλά είναι πολύ μαχητική. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο νίκη».

-Δυστυχώς η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε. Με μία νίκη στα πέντε ματς (έχει κάνει και το ρεπό της την 1η αγωνιστική) φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πόσο σας επηρεάζει αυτό, ψυχολογικά;
«Γιώργο πιστεύω ότι ο καθένας επηρεάζεται διαφορετικά ψυχολογικά. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω και να πάμε μόνο για το διπλό την Κυριακή».

-Η φετινή Γ΄ Εθνική είναι ακόμα πιο δύσκολη από την περσινή;
«Η φετινή Γ΄ Εθνική θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολη από την περσινή γιατί βάση της οικονομικής κρίσης παρά πολλοί παίκτες από υψηλές κατηγορίες έχουν έρθει στην Γ εθνική να αγωνιστούν για ένα καλύτερο συμβόλαιο».

-Αν ξεπεράσει η ΑΓΕΖ το κακό ξεκίνημα, πού θα μπορέσει να φτάσει;

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά θα έχουμε καλό αποτέλεσμα αλλά πλέον πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Κάθε Κυριακή δίνουμε και μια καινούργια μάχη! Μόνο σκληρή δουλειά και κάτω τα κεφαλιά για να βγει κάτι καλό την φετινή χρόνια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου