Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τη… συνταγή της Δράμας


Με ανεβασμένη ψυχολογία αναχωρεί αύριο το μεσημέρι η αποστολή του ΑΠΣ για την Κέρκυρα, όπου την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι του Ιονίου, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.
Ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο (που επέστρεψε χθες το πρωί από την πατρίδα του) εκτός από τον τραυματία Μπάμπη Πετράκο έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και αυτό σίγουρα τον χαροποιεί, αφού έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις για τη συγκρότηση της ιδανικότερης ενδεκάδας γι αυτό το σημαντικό, εκτός έδρας, παιχνίδι.

Ο Ανδρέας Νομικός έδωσε το «ok» στον προπονητή του για να τον υπολογίζει στην Κέρκυρα, αφού οι ενοχλήσεις, στους προσαγωγούς, ξεπεράστηκαν, ενώ στη διάθεσή του τέθηκαν και οι τιμωρημένοι Φωτιάς και Τορεζάνι, που εξέτισαν την μία αγωνιστική τιμωρίας.

Πιθανή αποστολή
Λογικά ο Κολονέλο θα στηριχτεί στους παίκτες που είχε στην αποστολή με τον Τύρναβο και θα ενσωματώσει και τους Φωτιά, Τορεζάνι και Νομικό. Έτσι, η πιθανή αποστολή που θα ταξιδέψει για Κέρκυρα θα είναι: Ξενοδόχοβ, Όντο, Οικονόμου, Σολφερίνο, Κυριακίδης, Στασινόπουλος, Πέττας, Τσερκουετάνι, Μπίρης, Όττα, Σκαθαρούδης, Αποστόλου,  Βυθούλκας, Πέρελμαν, Νικολόπουλος, Βούκοβιτς, Κουνσόλο, Κωττάτης, Φωτιάς, Τορεζάνι, Νομικός.


Τι έγινε στο περσινό ματς
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Κέρκυρα, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, με τους γηπεδούχους να επικρατούν δύσκολα με 1-0, με το γκολ του Τσούκλη στο 66΄. Η Ζάκυνθος σε αυτό το ματς είχε φρικτά παράπονα από τη φιλοξενία, αλλά και την "τρομοκρατία" που ασκήθηκε στο διαιτητικό τρίο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να "φοβηθούν" στην επανάληψη και να "κόψουν" δύο φορές τις αντεπιθέσεις της Ζακύνθου με ανύπαρκτα οφ σάιντ!
Από το περσινό ματς, μόνο ο Στασινόπουλος θα είναι στο ματς της Κυριακής και πάλι. Πέρυσι έπαιξε και ο Πετράκος (είχε περάσει αλλαγή στο 57΄ στη θέση του Ψάρρη, αλλά φέτος είναι τραυματίας και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.
Ας θυμηθούμε την περσινή ενδεκάδα της Ζακύνθου: Παλιούρας, Τσορμπατζίδης, Τσολακούδης (70΄ Χατζηβαλσάμης), Φιλάι, Στασινόπουλος Δ., Γκίκας, Καρύδης, Ψάρρης (57΄ Πετράκος), Γιαλαμής, Μενίκου, Γραμματικόπουλος (81΄ Στασινόπουλος).

ΝΕΟΙ: Την Κυριακή (12:00) στα Γιαννιτσά
Μαζί με την αποστολή του ΑΠΣ θα ταξιδέψει και αυτή της Κ-19, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή των Νέων θα έχει προορισμό τα Γιαννιτσά, όπου την Κυριακή το πρωί και ώρα 12:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, στο γήπεδο Νέου Μυλότοπου.
Η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου αριθμεί στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο με 0-0 και οι άλλες δύο με 1-1! Έτσι, θα επιδιώξουν στα Γιαννιτσά να σπάσουν το ρόδι και να γυρίσουν στο νησί με την πρώτη και συνάμα ιστορική νίκη.


πηγή: Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου