Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΙ: Καλή αρχή, κακό τέλος


Αν και προηγήθηκε μέσα στον Πύργο, η Μικτή Ζακύνθου δεν κατάφερε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και έχασε τελικά με 4-2, από την ανώτερη ομάδα της Ηλείας.
Οι παίκτες του Νίκου Μαβίδη ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς (10΄) με σουτ του Λούντζη, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 3΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπινιώρη. 
Η ισοφάριση ήρθε στο 36’ με ωραίο σουτ του Καλογερόπουλου έξω από την περιοχή, ενώ πάλι ο Καλογερόπουλος στο 42’ με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Νέους της Ηλείας, με σκορ 2-1.

Το 3-1 ήρθε στο 52’ με τον Νικολακόπουλο, από κοντά, μετά από προσπάθεια του Μπίρμπα, ενώ στο 55’ ο Καλογερόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 ήρθε στο 81’ με σουτ του Μαμφρέδα.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρήστου Κούλη και των βοηθών του Μαρκαντωνάτου και Καραλή.

ΗΛΕΙΑ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος) : Βαρουξής, Παναγιωτόπουλος, Μπινιώρης, Κωνσταντακόπουλος, Τσίγκρηλας, Γεωργόπουλος, Καποδίστριας (46’ Σοφιανόπουλος), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπίρμπας (58’ Σελεβέντης), Καλογερόπουλος (58’ Κότσαλης)

 ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Νίκος Μαβίδης): Σιούκας, Μαρίνος, Μποζίκης, Βαρυπάτης, Βυθούλκας (56’ Καλογέρης), Ρίκος, Τεμπονέρας, Γιοβάνη, Λούντζης (45’ λ.τ. Μπακάμης, 68’ λ.τ. Ματαράγκας), Ντάσης, Μαμφρέδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου