Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ντέρμπι του Αγγερικού


Πολύ μεγάλο παιχνίδι φιλοξενεί η 9η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας, με τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό Σκουλικάδου να υποδέχεται στο γήπεδο του Αγγερικού, τον Παναρκαδικό στο ντέρμπι κορυφής. Ο τρίτος… συγκάτοικος στο ρετιρέ της βαθμολογίας, Α.Ο. Αλυκανάς έχει εύκολο ματς, απέναντι στη Δόξα Πηγαδακίων, στην κοινή έδρα του γηπέδου Πηγαδακίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Σάββατο 30 Νοεμβρίου
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (15:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Ο πρώτος της βαθμολογίας, Α.Ο. Αλυκανά αναμετράται με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, την Δόξα Πηγαδακίων, στη κοινή τους έδρα, τα Πηγαδάκια. Λογικά η ομάδα του Άκη Μαρίνου δεν θα έχει πρόβλημα και σε νίκη δικιά της θα θέλει μία ισοπαλία στον Αγγερικό για να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.
Ο Αλυκανάς βρίσκεται στην 1η θέση με 19β. και τέρματα 28-5, ενώ η Δόξα στην 14η θέση με 1β. και τέρματα 12-36.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (11:30, Γήπεδο Αγγερικού)
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Αγγερικού μεταξύ των δύο πρωτοπόρων , Εθνικού Σκουλικάδου και Παναρκαδικού. Στο ματς αυτό δεν υπάρχει φαβορί και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.
Ο Εθνικός βρίσκεται στην 1η  θέση με 19β. και με τέρματα 30-8. Και ο Παναρκαδικός βρίσκεται στην ίδια θέση και με τους ίδιους βαθμούς, αλλά με τέρματα 24-8.

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ  (11:30, Ενωσιακό γήπεδο)
Δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι της Δόξας Λιθακιάς με τη Νέα Σάντα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα προβάδισμα και λόγω ρόστερ, αλλά και βαθμολογικής συγκομιδής.
Η Δόξα βρίσκεται στην 7η  θέση με 10β. και τέρματα 14-16. Η Σάντα είναι 2η με 18β. (έχει κερδίσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς) και τέρματα 24-6. Μαζί με τον Α.Ο. Αλυκανά είναι οι μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα που δεν έχουν ακόμα ήττα.

Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ  (11:30, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Δύο βαθμοί χωρίζουν Αργάσι και Κεραυνό Βουγιάτου, σε ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Το Αργάσι βρίσκεται στην 8η θέση με 9β. και τέρματα 18-24, εώ το Βουγιάτο στην 10η  με 7β. και τέρματα 13-21.

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  (12:00, Γήπεδο Πηγαδακίων)
Η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, αναμφισβήτητα είναι η ομάδα των Γερακαρίων, αφού ξεκίνησαν τη χρονιά με όνειρα, όμως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, δείχνει άλλα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έχουν 7β. και βρίσκονται στην 9η  θέση και με τέρματα 7-14. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 3β. και βρίσκονται στην 13η  θέση με τέρματα 5-19.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ – ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ  (12:30, Γήπεδο Πλάνου)
Οι δύο αντίπαλοι συγκατοικούν στην 11η  θέση της βαθμολογίας και απλά η νίκη θα είναι καθαρά γοήτρου, αφού δεν υπάρχουν ελπίδες και για τους δύο για κάτι καλύτερο. Ο Αστέρας Πλάνου βρίσκεται στην 11η θέση με 5β. και τέρματα 10-16. Ο Πειρατής είναι στην 12η  θέση με επίσης 5β. και τέρματα 9-26.

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)

Εύκολο μεσημέρι αναμένεται να έχει την Κυριακή η Α.Ε. Ζακύνθου που πάει στους Αμπελοκήπους για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Α.Ο. Βασιλικού που ακόμα δεν έχει γευτεί τη νίκη, αλλά ούτε και την ισοπαλία και έχουν δεχτεί 30γκολ, ενώ έχουν πετύχει μόλις 2. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η  θέση με 18β. και τέρματα 27-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου