Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Άνετη νίκη του Τυρνάβου (1-0) επί του Ηρακλή


Σημαντική νίκη πήρε ο Τύρναβος στο Αλκαζάρ, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρακλή, χάνοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σαχινίδης στο 67’, ενώ ο Μπάρος είχε δοκάρι στο 55’. Πάντως η ομάδα του Τυρνάβου έχουν παράπονα από τη διαιτησία το Μπαλατσούκα, καθώς στο 9’ γκολ του Αντρέ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν δαιμονιώδη ρυθμό, με τον Ηρακλή να χάνει ευκαιρία στο 2’, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Τύρναβος και έγινε πιο απειλητικός. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές, αλλά στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γηραιός άγγιξε το γκολ όταν σουτ του Πουρτουλίδη έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Ντάλας.

Στο δεύτερο μέρος ο Τύρναβος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 55’ κεφαλιά του Μπάρος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Κουρτεσιώτη, απέκρουσαν οι παίκτες του Ηρακλή πάνω στη γραμμή. Στο 67’ όμως ο Φελίπε βγήκε σε αντεπίθεση και έδωσε ασίστ στον Σαχινίδη, ο οποίος με πλασέ εκτός ισορροπίας έκανε το 1-0.  Στη συνέχεια ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση, ενώ ο Τύρναβος είχε καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

TΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας, Τέλλος, Ροντρίγκο Μπάρος, Νταντίδης, Ζυγκερίδης (60’ Γεωργίου), Φελίπε (70’ Βανγκέλι), Σαχινίδης, Αντρέ (84’ Πούτας)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Κυριάκος (56’ Μπουκουβάλας), Πουρτουλίδης, Λίμα, Μπριλάκης, Ματσούκας (46’ Γιάρολιμ), Κοντοδήμος, Τάι (75’ Ζάχορα), Τσιλιανίδης, Ονουάτσι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου