Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: «Μπαμ» Αιγινιακού, 3-1 μέσα στην Κέρκυρα


Φρένο στην ξέφρενη πορεία της Κέρκυρας έβαλε ο Αιγινιακός. Οι Φαίακες προσπάθησαν να πετύχουν το οκτώ στα οκτώ αλλά λογάριαζαν χωρίς τους παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους από την αρχή της σεζόν επικρατώντας με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν από την αρχή να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους με το δοκάρι που είχαν στο 2' σε κεφαλιά του Σαμαρά.
Στο 17' ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκα αδράνεια των αμυντικών της Κέρκυρας και βρήκε την ευκαιρία από κοντά να ανοίξει το σκορ. Στο 31' η Κέρκυρα ξαναμπήκε στο παιχνίδι με τον Σουάνη, που ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη ο Αιγινιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και στο 53' πήρε πάλι το προβάδισμα με τον Χατζή. Η ψυχρολουσία ήρθε στην Κέρκυρα για την τοπική ομάδα στο 55' με τον Σίκιμιτς να κάνει το 3-1 για τον Αιγινιακό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς (59' Κόντος), Σουάνης, Γκόμες, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (59' Βλάχος), Κουτσόπουλος
ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ: Τόλιος, Φαμπίνιο, Σίμικιτς, Χατζής, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Τσουρλίνοφ, Λιόλιος, Πέντα, Σαμαράς, Γεωργίου (62' Καρακατσάνης).


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   1-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ   1-0
ΚΑΒΑΛΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  0-3
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  0-1

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου
ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (18:00, OTE TV)
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Γεωργάκης (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου