Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: «Πονάει» στη μέση ο ΑΠΣ

Ο Μπάμπης Πετράκος δεν θα μπορέσει αύριο να βοηθήσει 

Αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία της ομάδας στη Λυδία, όπου βρίσκεται η ομάδα από την Δευτέρα, μετά το ματς με τη Νίκη στον Βόλο. Συγκεκριμένα, ενοχλήσεις στα μετατάρσια και των δύο ποδιών του ένιωσε ο Μπάμπης Πετράκος! Ο 22χρονος αμυντικός είχε ενοχλήσεις και στο ματς με τη Νίκη, όμως αυτές έγιναν πιο έντονες στην αρχή της εβδομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το ματς με την Δόξα στην Δράμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματός του.
Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί και ο αρχηγός, Κώστας Οικονόμου λόγω καρτών, οπότε οι λύσεις του Ιταλού προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο περιορίζονται κατά πολύ, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος.
Η ομάδα προπονήθηκε χθες στις 6 το απόγευμα, ώρα που θα αγωνιστεί και αύριο στον αγώνα με την Δόξα και το οποίο θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τον OTE TVSport 4. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα την δουν μέσα από το συνδρομητικό κανάλι.


ΔΟΞΑ: Συνάντηση παικτών με τους οργανωμένους
Μία από κοινού προσπάθεια ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι ποδοσφαιριστές της Δόξας και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Έτσι, σε πρώτη φάση, αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε τα γραφεία του συνδέσμου και μίλησαν με τα μέλη του.
Από τη πλευρά τους, οι παίκτες έκαναν την κίνηση αυτή σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη που έχουν τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Από την άλλη οι φίλαθλοι επιβεβαίωσαν την στήριξη τους προς την προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι παίκτες αναγνωρίζοντας και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται αυτή η προσπάθεια.

Εκδήλωση μνήμης για τον Θεόφιλο Κομνηνό
Συμπληρώθηκαν ήδη τρία χρόνια από το θάνατο του νεαρού φίλαθλου της Δόξας, Θεόφιλου Κομνηνού και οι «Μαυραετοί» δεν τον ξεχνούν. Η είδηση δημοσιοποιήθηκε τότε στο ξεκίνημα του αγώνα της Δόξας με τον Πανθρακικό.
Στην θύρα 4 θα υπάρχει η φωτογραφία του και μπροστά στα κάγκελα, λίγο πριν από το ξεκίνημα του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ζάκυνθο θα αποτεθούν στεφάνια και λουλούδια από τους φίλαθλους και από τους παίκτες της Δόξας. Οι τελευταίοι από τη πλευρά τους, ανταποδοτικά, θα προσφέρουν δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων. Η μία θα μείνει στο σύνδεσμο και θα κοσμεί το χώρο του και η άλλη θα δοθεί στον πατέρα του Θεόφιλου, Παναγιώτη Κομνηνό.



πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου