Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Σπουδαίο και ιστορικό «διπλό» της Ζακύνθου! (Photos & video)

Πέττας και Στόικος από το σημερινό ματς της Δράμας

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σκαθαρούδη η ΠΑΕ Ζάκυνθος πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 1-0 στην Δράμα της τοπικής ομάδας, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής! Η Ζάκυνθος είχε να αντιμετωπίσει και τη διαιτησία που τις γύρισε την πλάτη σε δύο φάσεις που οι νησιώτες είχαν 100% δίκιο!!!
Συγκεκριμένα, στο 14΄ ο Κυριακίδης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Στεργιανό, όμως ο διαιτητής δεν δείχνει την άσπρη βούλα. Και στο 63΄ ο Όττα με δυνατό σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στην επιστροφή ο Σολφερίνο με τον βοηθό (κακώς!) να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ!!!



ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
2' Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Τορεζάνι κατέληξε πολλά μέτρα άουτ
4' Ο Κάσσος βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ αλλά δεν πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.
5' Κίτρινη στον Φωτιά για φάουλ στον Ετόφ
10' Σέντρα του Κασσού από δεξιά για τον Χιντασέλι μέσα στην περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ
11' Ο Όττα βγάζει μέσα στην περιοχή τον Κυριακίδη απέναντι από τον Δαύκο αλλά το πλασάρισμα που κάνει ο παίκτης της Ζακύνθου φεύγει πάνω από τα δοκάρια
12' Μοναδική ευκαιρία και για την Δόξα με τον Ετόφ απέναντι στον εξουδετερομένο Ξενοδόχοφ να σημαδεύει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
14' Κακή προβολή του Στεργιανού στον Κυριακίδη και ανατροπή μέσα στην περιοχή που δεν αντιλαμβάνεται ο διαιτητής Φωτιάδης.
26' Ο Στόικος παίρνει την σέντρα από δεξιά από τον Κασό και βγαίνει απέναντι στον Ξενοδόχοφ αλλά ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου απόκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
32' Κίτρινη στον Λιαπάκη για φάουλ στον Όττα.
33' Αδράνεια της άμυνας της Δόξας και ο Όττα απέναντι στον Δαύκο χάνει την μονομαχία από τον δραμινό πορτιέρο
54' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ: Στιγμιαία αδράνεια της άμυνας της Δόξας και ο Σκαθαρούδης αφού ξεφεύγει από Κυριακίδη και Μιλένκοβιτς βγαίνει απέναντι στον Δαύκο και τον πλασάρει κάνοντας το 0-1!!!
63' Η άμυνα της Δόξας και πάλι εκτεθειμένη καθώς έχει ανέβει για την ισοφάριση. Ο Όττα από το ύψος της περιοχής σουτάρει και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου και στην επαναφορά ο Σολφερίνο την στέλνει στα δίχτυα αλλά σημειώνεται (λάθος) σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Κωτούλα
70' Κίτρινη στον Κοτάτη
72' Κίτρινη στον Τορεζάνι
74' Κακό μακρινό σουτ του Όττα που προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Δαύκο, κατέληξε άουτ.
75' ΑΠΟΒΟΛΗ για τη Ζάκυνθο. Δεύτερη κίτρινη στον Τορεζάνι για φάουλ πάνω στον Βλασόπουλο που είδε ο Φωτιάδης ο οποίος βρίσκονταν δίπλα στους δύο παίκτες. Για ένα τέταρτο η Ζάκυνθος θα παίξει με παίκτη λιγότερο.
78' Κίτρινη στον Σολφερίνο
83' Σέντρα γέμισμα του Κυριακίδη βρίσκει τον Βλασόπουλο μέσα στην περιοχή που πιάνει κεφαλιά η οποία φεύγει λίγο άουτ
85' Χλιαρό σουτ του Ετόφ δεν ανησύχησε τον Ξενοδόχοφ
86' Νέα προσπάθεια με κεφαλιά του Ετόφ φεύγει κόρνερ
89' Σέντρα του Κυριακίδη από δεξιά μέσα στην περιοχή βρίσκει τον Ετόφ που πιάνει κεφαλιά και αναγκάζει τον Ξενοδόχοφ σε θεαματική απόκρουση.
93' Ξαφνικό σουτ του Κίκοφ δεν αιφνιδιάζει τον Ξενοδόχοφ που μπλοκάρει.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Λιαπάκης / 4' Φωτιάς, 69' Κωτάκης, 71' Τορεζάνι, 77' Σολφερίνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 71'Τορεζάνι

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Στεργιανός, Κυριακίδης, Μιλένκοβιτς. Λιαπάκης (43’ Κίκοφ), Βλασόπουλος, Ρούτσης (60’ Διαμαντόπουλος), Χιντασέλι, Κασσός (67’ Αμανατίδης), Ετόφ, Στόικος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Φωτιάς, Μπίρης, Αποστόλου, Κυριακίδης, Τορεσάνι, Πέτας, Όττα (80’ Πέρελαμαν), Στασινόπουλος, Σκαθαρούδης (61’ Κοτάτης), Σολφερίνο.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου