Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Μεγάλη διάκριση για δύο παίκτες τους στην MANCESTER UNITED!


Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησαν στο τεχνικό επιτελείο της MANCESTER UNITED οι δύο ταλαντούχοι παίκτες της Ακαδημίας Τσιλιβή Ζακύνθου, Γουσέτης Ντάνιελ και Πομόνης Κώστας, στο Trial που έκανε η Αγγλική ομάδα στα τέλη Οκτωβρίου. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Α.Ο. Τσιλιβή εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:
«Μεγάλη επιτυχία για τα δυο παιδιά Γουσέτη Ντάνιελ και Πομόνη Κωνσταντίνο, που η ακαδημία του Τσιλιβί έστειλε στο TRIAL της MANCESTER UNITED. Πέρασαν το πρώτο στάδιο με βαθμολογία που πλησίασε το άριστα, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθεί η STOKE CITY, ομάδα της PREMIER LEAGUE που είναι δορυφόρος της MANCESTER σε επίπεδο ακαδημιών και έγινε πρόταση ώστε να πάνε για δυο εβδομάδες να κάνουν προπονήσεις στις ακαδημίες της STOKE CITY και εκεί θα αποφασίσουν αν θα τους εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Η ακαδημία μας που συνεργάζεται με την UK TRIAL ανακοινώνει ότι όσα παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των TRIALS που επιμελείται ο κ. Πατρίκ Εγκεμά, μπορούν να έρθουν σε τηλεφωνική επαφή μαζί του στο τηλέφωνο 6932780211 ώστε να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν  τον Φεβρουάριο στο επόμενο  TRIAL.
Επίσης ανακοινώνουμε ότι θα γίνει ένα τριήμερο προπονήσεων και δοκιμών στις 21-22-23 Δεκεμβρίου 2013 στη Ζάκυνθο, θα παρευρίσκεται ο κ. Λιώνας Λάμπρος και οι συνεργάτες του ώστε να τεστάρουν τα παιδιά που ακολουθούν το πρόγραμμα των UK TRIAL».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου